Nàstic

El ‘virus FIFA', a Tarragona

Nàstic. Kakabadze, Djetei, Madinda i Dimitrievski es perdran el duel de la tercera jornada contra el Llevant i el de copa contra el Numància a causa dels compromisos internacionals

El Nàstic té tretze jugadors estrangers de dotze nacionalitats diferents, de manera que està molt exposat al virus FIFA, i més tenint en compte que la lliga que disputa, la segona A, és una de les poques competicions professionals europees que no s'aturen quan hi ha partits de seleccions. Ahir es va confirmar que quatre futbolistes, el georgià Kakabadze, el camerunès Djetei, el gabonès Madinda i el macedoni Dimitrievski, es perdran dos partits: el de la tercera jornada de lliga al Nou Estadi contra el Llevant i el de copa del dimecres següent, 7 de setembre, contra el Numància, també a Tarragona.

Madinda i Djetei disputaran dos amistosos cada un per preparar la copa d'Àfrica, que es disputarà a principi de l'any que ve al Gabon. Tots dos es veuran les cares en el Camerun-Gabon del 6 de setembre i, a més, Madinda jugarà el Gabon-Sudan del 2 de setembre i Djetei, el Camerun-Gàmbia del dia 3. Per la seva banda, Kakabadze i Dimitrievski participaran en partits de classificació per al mundial del 2018, el Geòrgia-Àustria i l'Albània-Macedònia, respectivament, tots dos el 5 de setembre. La baixa més sensible per a Vicente Moreno serà la de Madinda, l'únic dels quatre internacionals que va participar en el primer partit de lliga, contra el Lugo. Sense el porter Dimitrievski, Moreno haurà de convocar Perales, del filial. Els quatre futbolistes es concentraran amb la seva selecció després del partit de diumenge al camp de l'Osca i tornaran a Tarragona per preparar l'enfrontament de la quarta jornada al camp de l'Alcorcón.

El Lugo vol Juan Muñiz

Hi ha un futbolista del Nàstic que podria canviar d'aires. Es tracta de Juan Muñiz, que ha rebut l'interès del Lugo per incorporar-lo. El migcampista asturià, tal com assegurava ahir el Diari Més, tem que no tindrà els minuts desitjats a Tarragona, de manera que veuria amb bons ulls marxar. Si es confirmés l'adéu de l'exjugador de l'Sporting, que va arribar al Nàstic el gener passat, el club grana hauria de buscar dos migcampistes, ja que actualment està centrat a trobar el substitut d'Aburjania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)