Nàstic

futbol

2a divisió A

Un empat i encara gràcies

Nàstic. L'equip grana rescata un punt gràcies a un gol de Rharsalla en l'últim instant que va maquillar un mal partit en què els de Vicente Moreno van tornar a mostrar falta de compenetració

Vicente Moreno encara té una bona feinada. Ahir va tornar a quedar clar. El Nàstic ha viscut un estiu de canvis i l'equip ha exhibit en les primeres dues jornades una imatge que s'assembla molt poc a la mostrada les darreres dues temporades. D'aquell joc alegre i protagonista, ni rastre. I no perquè l'entrenador hi vulgui renunciar. Amb tants jugadors nous de tants països diferents, l'equip és encara un petit caos. Per fortuna, la situació que viu el Nàstic és similar a la d'altres blocs, que en aquest punt fallen més que una escopeta de fires, i els grana van rescatar al camp de l'Osca un puntet en l'últim instant. Com fa una setmana, vaja. Rharsalla, caçant una assistència de Mossa en el 89', va maquillar un mal partit que els locals van estar a punt d'adjudicar-se gràcies a una bona fogonada de Samu Sáiz. El Nàstic va plantar-se a El Alcoraz amb l'objectiu de demostrar que havia crescut respecte al partit de diumenge passat contra el Lugo. Per desgràcia, no va ser així. El conjunt grana va tornar a mostrar la seva immaduresa. Van manar les imprecisions i l'Osca no va haver de pencar gaire per disposar de bones ocasions, ja que els desajustaments defensius dels tarragonins els les van posar en safata. Per fortuna, sota els pals de la porteria hi ha El Chino Saja, que ahir va exhibir fiabilitat. I és que l'argentí va frustrar, quan era a les seves mans fer-ho, les arribades del quadre aragonès. De perilloses, això sí, n'hi va haver poques. La més clara arribaria en el 32', quan Alexander va aprofitar un regal de Madinda per plantar-se sol davant el porter del Nàstic i encanonar-lo. Saja va refusar amb els punys. Els grana va sofrir molt, però també ho va buscar, sobretot en incursions de Ferran Giner per la banda esquerra. Va mancar, però, aquell punt de clarividència que cal per generar perill. La millor oportunitat, per dir-ho d'alguna manera, va ser una falta des de la frontal que Juan Delgado, ahir accelerat i precipitat, va enviar per damunt de la porteria de Sergio Herrera. El 0-0 era una bona notícia.
Clatellot i reacció
En l'inici del segon temps semblava que el Nàstic estava un xic millor. L'Osca va tenir problemes per arribar a l'àrea de Saja. Els grana, però, tampoc no inquietaven Sergio Herrera. Quan els teus dos jugadors més incisius són els laterals, hi ha un problema. I els dos jugadors més incisius del Nàstic ahir van ser Gerard Valentín i Mossa. A mesura que el cronòmetre anava avançant, l'Osca va anar apropant-se amb més insistència a l'àrea tarragonina. Els d'Anquela cada cop creaven més perill. Així, després d'avisar amb una acció de Ferreiro que va acabar invalidada per fora de joc i una centrada de Samu Sáiz que Lopo va traure de forma salvadora, va caure el primer gol. El mateix Sáiz, a batzegades però sense que cap defensa del Nàstic li entrés com toca, va acabar rematant forçat dins de l'àrea i va sorprendre Saja i tota l'afició grana. Tot i la galleda d'aigua freda, el Nàstic va tornar a exhibir el caràcter que té i no va rendir-se. Li tocava atacar i ho va fer sense amagar-se. I així va arribar el premi. En l'últim minut, i després d'un córner mal refusat, la pilota va arribar als peus de Mossa, que la va col·locar a Rharsalla perquè rescatés un punt. Això sí, de res no hauria servit aquesta diana sense la bona tasca de Saja, que en el temps afegit va salvar un un contra un claríssim amb Boris Cmiljanic. Ara, després de dos empats, toca pensar en el Llevant. Fóra bo sumar els primers tres punts.

OSCA1 NÀSTIC1

OSCA: Sergio Herrera; Nagore, Carlos David, Jair, César Soriano; Bambock (Melero, 67'), Aguilera; Alexander, Ferreiro, Samu Sáiz (Camacho, 83'); i Urko Vera (Cmiljanic, 80'). NÀSTIC: Saja; Gerard Valentín, Suzuki, Lopo, Mossa; Xavi Molina, Madinda; Jean Luc (Maloku, 68'), Juan Delgado (Uche, 59'), Ferran Giner (Rharsalla, 82'); i Àlex López. GOLS: 1-0 (80') Samu Sáiz. 1-1 (89') Rharsalla. ÀRBITRE: Pérez Pallas (col·legi gallec). T.G.: als locals Carlos David, Alexander i Samu Sáiz; i als visitants Juan Delgado, Xavi Molina i Uche. PÚBLIC: 2.763 espectadors.

ELS VESTIDORS

Si no es pot guanyar, sumar sempre és positiu. Hem de tenir tranquil·litat, que hi ha molta gent nova. Jo confio que anirem millorant
Tornar a marcar al final demostra que som un equip que té fe, lluita i sempre té voluntat de vèncer
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Hem perdut dos punts que ja teníem al sac. A segona A, si comets errades, al final les pagues
Juan Antonio Anquela
entrenador de l'osca
Ha estat un partit molt treballat i a còpia de força al final hem aconseguit l'empat
Albert Lopo
central del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)