Nàstic

futbol català

mercat

El mig creatiu, fitxat

Nàstic. El club grana incorpora l'exjugador de l'AEK d'Atenes Miguel Ángel Cordero, amb el qual dóna, en principi, per tancada la plantilla. L'andalús va coincidir amb Vicente Moreno al Xerez

El Nàstic ja té el migcampista de perfil creatiu que buscava per completar la plantilla. Es tracta del futbolista andalús Miguel Ángel Cordero, de 28 anys, que les últimes quatre temporades ha jugat a l'AEK d'Atenes i que té experiència a segona A amb el Sevilla Atlético (2007-09) i el Xerez (2010-12), amb els quals va disputar 113 partits de lliga. A Xerez, Cordero va coincidir amb el seu nou tècnic, Vicente Moreno, que el primer any va ser company i el segon, el seu entrenador. A Atenes, Cordero va tenir força protagonisme, tant a primera com a segona divisió. El curs passat, per exemple, va disputar 24 partits entre la superlliga grega i la copa, competició que l'equip atenenc va conquerir.

Segons el comunicat del Nàstic, Cordero, que signa per una temporada amb una altra d'opcional, “mostra una gran polivalència a la zona de mitjos, destaca per l'organització i la distribució del joc ofensiu i es manté segur en la posició de pivot, ajudant en les accions defensives”. A Tarragona, Cordero ha de suplir, sobretot, la baixa de Giorgi Aburjania, fitxat pel Sevilla, i que deixava el mig del camp del Nàstic amb només un futbolista de tall creatiu, Sergio Tejera. El barceloní va ser baixa a Osca per lesió i l'equip va trobar a faltar més organització ofensiva. A més, Madinda es perdrà uns quants partits al gener per la seva participació en la copa d'Àfrica, de manera que per al Nàstic era necessari reforçar el doble pivot, on també poden jugar –a més dels esmentats– Zahibo, Xavi Molina i Manolo Martínez.

El fitxatge de Cordero és el tretzè del Nàstic per a la nova temporada. En principi serà l'últim, tot i que tenint en compte que la direcció esportiva grana, amb Promoesport al darrere, sempre està atenta als moviments del mercat, mai no es pot descartar alguna operació d'última hora abans que aquesta mitjanit es tanqui el mercat d'estiu.

ÚLTIM MOVIMENT?

És la tretzena incorporació del Nàstic i ha de suplir la marxa d'Aburjania
Miguel Ángel CORDERO
Lebrija (Sevilla), 10-09-1987 Mig centre de perfil creatiu
Trajectòria:
05-09 Sevilla B (2a B i 2a A) 09/10 Castella (2a B) 10-12 Xerez (2a A) 12-16 AEK (1a i 2a gregues)
Dades:
Va disputar 113 partits a segona A en dos anys al Sevilla Atlético i dos al Xerez. Amb l'AEK en va disputar 40 en les dues temporades a primera, la 12/13 i la 15/16.

ADÉU A L'AEK

Va quedar lliure al juny després de jugar 24 partits el curs passat entre la lliga i la copa

DEL 2010 AL 2012

Al Xerez, Cordero va tenir Vicente Moreno com a company i com a entrenador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)