Girona

Míchel: “Tant de bo tinguem un gener carregat de partits”

El Girona rep demà el Burgos (21h) en l’últim partit del 2021. N’ha parlat Míchel Sánchez, que també ha dit quin rival prefereix en la copa.

Les baixes

“Tenim la baixa de Juncà. Borja ja fa treball amb l’equip però no el forçarem, pensant ja en el gener. Darío va més endarrerit i tenim bones sensacions amb Pablo Moreno i Ramon Terrats.”

Amb la copa, un partit més al gener. Pablo i Borja estaran a punt?

“Sí, segur. I Darío estarà a prop. Ramon Terrats, les sensacions són molt bones, perquè pensàvem tenir-lo més temps de baixa. I tot el que sigui sumar partits perquè vas guanyant, és positiu. Tant de bo tinguem un mes de gener carregat de partits. Estic molt content amb tot l’equip.”

L’últim abans de vacances

“Després del partit, vacances. Abans, nosaltres volem guanyar. He dit als jugadors que és molt i molt important aquest partit. El Burgos ve de tres victòries seguides, sense cap gol en contra. Ha pujat i és un partit importantíssim. Si acabem amb 31 punts, serà una primera volta normal. Si no, serà una primera volta amb dèficit, amb molt dèficit, pel que volem. Hem de sortir a fer un partit perfecte, amb la nostra gent, que se’n vagi de vacances molt il·lusionada. Els ho devem. És un partit que em fa molt respecte. No veig res més que no sigui oferir el millor nivell, córrer i lluitar molt, per poder aconseguir els tres punts. Si no, no guanyarem el partit.”

L’estat de la plantilla

“Estem preparats. Hi haurà jugadors que van jugar dimarts, però no seria cap excusa jugar tres dies després. La plantilla sempre es pot millorar, com totes. Estic molt content amb l’equip i tinc la sensació que estem en bon moment. És afrontar el partit, buscar la victòria amb la nostra afició, i després pensar en la segona volta i la copa. I a veure què passa en el mercat.”

Rival preferit per a la copa?

“L’Espanyol. Perquè és proper, perquè hi ha bon rotllo, jugaríem a casa i és un equip de primera divisió. A la gent li agradaria molt.”

Perill de pensar en vacances?

“A mi em preocupa. Però perquè el rival ve de viatge i ha de tornar. Tu, acabes el partit i sembla que ja estàs. Hem posat entrenament l’endemà; mira si em preocupa. Amb 28 punts en la primera volta, no en fem prou per lluitar pel que volem. Amb 31, tampoc, però estaríem a prop, i amb tot el que hem passat seria bona notícia. Però seria una primera volta normal, ni bona ni dolenta. S’han d’aconseguir.”

El guió

“Un rival que ha pujat, amb molt bona trajectòria, amb moral i confiança, sabent quee tota la pressió és per nosaltres. O es demostra des del primer moment que volem anar pel partit, o segons passin els minuts, anirà tot en contra. Hem de ser molt agressius. El Burgos no pot respirar. Hem de posar un ritme de joc molt alt. Ells hi van. És un equip molt ben treballat. Hem de fer les coses com les estem fent.”

La sortida de pilota

“Amb Adri vam millorar en la sortida de pilota. Són característiques diferents, amb Juan Carlos. Però el problema d’Eivissa no va ser tenir Juan Carlos o Ortolà. No tot és la sortida de pilota. Tenim al cap què pot passar en el partit. I sobre això prenem decisions. Espero un rival que pressioni bé i hem treballat la sortida. A Eivissa, el problema va ser la segona passada, que és el que no pots perdre.”

Hi pot haver sortides en el mercat?

“Em preocupen les dues coses perquè això no para. És part del joc, assumir-ho i donar-li naturalitat. Si ve algun jugador en una posició on ja en tenim, hi pot haver alguna sortida. Però mai trec el lloc de treball a ningú. Li puc dir que no hi compto, però hi ha un contracte i no s’ha de fer amb fredor. Vull el millor per a l’equip però no imposo que un hagi de sortir. A dia d’avui, no tinc aquesta sensació. Pot passar, però no la tinc. Hi haurà molt soroll i potser d’aquí a un mes és diferent. El gener és intens, i al febrer juguem amb tots els galls de la categoria. Soc una persona franca i directa i necessito el mateix del jugadors. Si algú té al cap una idea diferent a la del club… Ja em va passar a l’estiu amb Sylla. Ara crec que hi ha una bona dinàmica i tinc la sensació que tot el que passi serà amb naturalitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)