Girona

De vacances amb els deures fets

El Girona supera el Burgos (3-1) amb un partidàs, tot i que ha hagut de patir en alguns moments de la segona part

El Girona ha tancat l’any amb una nova victòria a Montilivi, que de moment li permet dormir per primera vegada en posicions de play-off d’ascens, ja que es situen sisens. Els de Míchel han superat el Burgos (3-1) fent un partidàs, tot i que per uns moments ha hagut de patir en la segona part.

La primera part del Girona ha estat un escàndol. Els de Míchel han estat infinitament superiors al Burgos i si no han sentenciat el partit ha estat perquè no han aprofitat les ocasions clares que han tingut. Valery i Stuani han tingut les primeres, abans que el Burgos tingués les dues úniques ocasions amb un remat de cap al travesser inclòs. En el minut 19 ha arribat el 0-1, quan Juanpe ha rematat de cap a l’escaire una centrada al primer pal de Samu Saiz. A partir de llavors ha arribat l’allau d’ocasions dels gironins. Baena, en dues ocasions, i Samu, amb un xut amb rosca al travesser, han tingut les més clares però no han trobat el gol. Qui sí que l’ha trobat ha estat Stuani, que ha culminat al primer toc l’enèsima combinació entre Aleix, Samu i Baena (40’, 2-0). Abans del descans, l’uruguaià també ha tingut una gran ocasió per fer el tercer.

La segona part semblava que començava amb el mateix guió. En els primers minuts el Girona ha viscut a l’àrea del Burgos i ha tingut ocasions per fer tornar a marcar. No ho ha fet, i de cop han arribat els dubtes. El Burgos ho ha aprofitat, i és que en el minut 60’ Guillermo ha marcat el 2-1 rematant tot sol a la frontal de la petita una passada de la mort de Pablo Valcarce. Després del gol el Girona ha hagut de patir de valent, i és que s’ha mostrat fràgil en defensa i el Burgos ha tingut ocasions per empatar, sobretot amb un xut de Navarro que gairebé s’empassa Juan Carlos. Quan pitjor estava el Girona ha tornat a aparèixer Stuani. Arnau s’ha internat per banda dreta i ha esperat el moviment de l’uruguaià per donar-li a la frontal de la petita, on Stuani no ha perdonat i ha marcat el 3-1. El gol ha calmat el partit i ha permès que els gironins, tot i alguna bona ocasió del Burgos –el Girona també n’ha tingut–, tingués un tram final de partit tranquil.