Girona

Calle, de protagonista a rival

El Girona es retrobarà demà amb Antonio Calle, que va vestir de blanc-i-vermell la temporada 2009/10, en què va disputar un total de 20 partits –15 de titular–, en els quals va marcar 3 gols. El madrileny, amb 43 anys, ha aterrat a l’Osca fa poques setmanes com a segon entrenador de Xisco Muñoz, que es va fer càrrec de l’equip a finals d’octubre després de ser destituït del Watford, amb el qual el curs passat va aconseguir l’ascens a la Premier League.

En el duel de copa contra l’Osca, Calle ja era a la banqueta, però el madrileny té una de les històries més rocambolesques que ha viscut mai Montilivi. I és que Calle va ser el protagonista del primer partit que el Girona va disputar l’any 2010. Va ser al camp del Recre, club en què havia jugat i que va entrenar el curs passat, i precisament un 2 de gener, com el duel de diumenge a Osca. Aquell dia Antonio Calle va poder debutar per fi amb la samarreta del Girona, i és que el club gironí va anunciar el seu fitxatge en l’últim moment del mercat de l’estiu anterior però no va arribar a temps de poder inscriure el futbolista, que es va passar quatre mesos sense poder jugar i només entrenant-se amb els seus companys.

Per l’espera que va suposar aquest entrebanc el debut de Calle al Nuevo Colombino era un dels elements més esperats d’aquell partit. I el madrileny no va decebre, va començar el partit a la banqueta i va saltar al camp en el minut 57 en substitució de Xumetra quan el Girona perdia 2-1. Només sis minuts després, en una falta penjada a l’àrea, Calle va marcar de cap el gol de l’empat a dos que acabaria sent definitiu. Va ser un debut prometedor del davanter amb el Girona a les ordres de Narcís Julià, però després no va acabar de respondre a les expectatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)