Girona

Els líders, pel final

A banda de les renovacions que s’han d’acabar de lligar a la plantilla, el Girona també té altres assumptes contractuals importants sobre la taula, i és que els dos màxims responsables esportius del projecte també acaben contracte l’estiu d’aquest any. És el cas del director esportiu Quique Cárcel i del tècnic Míchel Sánchez. De moment, però, el futur no preocupa a cap dels dos, ja que fins que no s’acosti el final de temporada no està previst que s’hagi de prendre cap decisió sobre la seva continuïtat o no.

El cas del tècnic madrileny, a més, és diferent, perquè quan va arribar a l’estiu va firmar només per una temporada, però amb una altra d’opcional en cas d’aconseguir l’ascens a primera, de manera que si s’assoleix l’èxit, la renovació serà automàtica. En cas de no pujar també podria continuar, ja que de moment el club està molt content amb la feina feta, i el mateix tècnic ha expressat en moltes ocasions que és molt feliç a Girona.

Pel que fa a Quique Cárcel, ell mateix ja ha deixat clar que serà l’últim tema a tractar-se. Al juny complirà vuit anys com a director esportiu, i per primera vegada ha deixat la porta oberta a prendre’s un respir, però també ha expressat el desig de continuar. La decisió, però, encara es farà esperar molt.

MÍCHEL SÁNCHEZ

Va firmar per un any amb un altre de lligat en cas d’aconseguir l’ascens

QUIQUE CÁRCEL

Per primer cop ha expressat els dubtes de continuar com a director esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)