Girona

Míchel: “M’espero un partit de màxima dificultat”

L’entrenador madrileny recupera Stuani, Arnau i Pablo Moreno

En dinàmica molt positiva, el Girona rep demà el Fuenlabrada (14h), que ocupa zona de descens. N’ha parlat el tècnic, Míchel Sánchez, que recupera Stuani, Arnau i Pablo Moreno.

Les baixes

“Tenim les baixes de Terrats, Darío i Ureña. La resta està bé. Stuani demà jugarà, i Arnau i Pablo Moreno també estan bé.”

Tem relaxament?

“No em preocupa. El Fuenlabrada és un equip molt competitiu i tant amb Oltra com amb Pellicer el marcador sempre és ajustat. Això és el que he dit a l’equip. Tinc la sensació que és un partit de màxima dificultat. Hem vist el video del rival i ens n’hem adonat. No donen cap pilota per perduda, Pellicer vol fer un pas endavant en la pressió i no serà fàcil. Hem d’oferir la nostra millor versió. Estem en un bon moment, però hem de fer un partit molt bo per sumar els tres punts que necessitem per continuar en llocs de play-off.”

La copa contra el Rayo

“Serà una festa del futbol. Per mi i per la nostra afició. És la copa, és un rival amb un precedent que no ens agrada, perquè ens van deixar fora de primera, i la gent vol que sigui un partit molt bo per, com a mínim, tenir la mitja revenja. Serà un partit de màxima dificultat. Sabeu el sentiment que tinc pel Rayo però estic molt bé a Girona i vull passar i fer història. Té tots els al·licients, el partit. Serà un gran partit.”

Rivals de baix al gener

“Vaig dir, no per l’entitat del rival d’ara, sinó que al gener ens hem de posicionar bé perquè estarem a prop del segon terç i volem lluitar per tot en l’últim terç, en què hi haurà partits contra rivals directes. Ens volem considerar rivals directes de l’Almeria, l’Eibar, el Tenerife, la Ponferradina i el Valladolid. Molts venen en aquestes dates. Per arribar-hi amb possibilitats de lluitar per tot, hem de fer un mes de gener espectacular. Anem bé, però en queden uns quants. Demà no serà un partit dolç si no som capaços d’enganxar tothom i tenir energia. Si pensem que arribarà sol el resultat positiu, ens equivoquem.”

El canvi de tècnic al Fuenlabrada

“Ha jugat tres partits amb Pellicer. En la pressió ha anat una mica més amunt. En el joc, com que ha tingut baixes, s’ha adaptat bé als jugadors que té. Sí que són molt verticals quan recuperen la pilota. Pedro León és dels cinc jugadors amb millor percentatge de finalització per al seu equip. M’espero un rival que ens vulgui robar la pilota i fer-nos la vida impossible.”

Nahuel Bustos

“L’he vist aixecar el cap. Sap que va fer un treball espectacular d’equip. En l’encert individual, no va marcar en dues accions que semblava que eren ocasions clares, però això passa als davanters. En aquests dos dies, no li ha donat més voltes, i això és el que necessitem d’ell. Que aixequi el cap i tingui la mentalitat que està tenint. Segurament serà un jugador important per nosaltres.”

La porteria

“Ho tinc decidit. Però no ho diré. Tots dos han estat molt bé en els últims partits. Ja sé el que faré, però és bo que l’equip tingui aquesta competència. I tenim dues competicions. Tots dos continuaran jugant.”

Pol Lozano

“Té un nivell molt alt. Terrats va fer un primer terç espectacular, tant de bo el recuperem més aviat del previst, que pensem que serà així, i Pol és el migcampista que pensa més en el col·lectiu quan no tenim la pilota. A Aleix, la pilota li crida molt l’atenció. La figura del 6, Pol la representa d’una manera espectacular. I té encara marge de millora. Tots els migcampistes tenen una mentalitat molt bona i estan creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)