Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El que ha passat és surrealista”

El d’ahir va ser, probablement, un dels partits en què Míchel va passar més nervis de tota la seva carrera. Des de la graderia de l’Estadi dels Jocs Mediterranis, el tècnic madrileny va complir el primer dels dos partits de sanció i va veure com el Girona s’aferrava a l’ascens directe sobrevivint a una acció tan polèmica com surrealista. “No entenem res i ens ho hauran d’explicar. Però demano que ens ho expliquin de veritat, perquè jo em llegeixo les regles del joc però arriba un moment en què em perdo”, va afirmar el tècnic després del partit.

Més enllà de l’acció polèmica del penal, Míchel va tornar a ser interrogat per l’ascens directe, ara a set punts. El tècnic madrileny va reconèixer que és difícil. “Queden nou partits i 27 punts. Hem de sumar de tres en tres i esperar l’error dels rivals que tenim per damunt. Tant de bo tinguem aquesta possibilitat d’entrar en la lluita.” Tot i això, va obrir la portar a somiar: “Estem lluny i sabem que és difícil, però si teníem encara alguna esperança, aquesta es decidia avui. Era un punt d’inflexió. És una victòria que ens acosta. Continuarem somiant fins que ens deixin.”

Interrogat sobre si un empat hauria estat el més just, l’entrenador del Girona va voler posar en relleu el triomf del seu equip: “És normal que l’Almeria hagi tingut possibilitats, jugava a casa, on gairebé no ha perdut punts. Potser sí, però el futbol són petits detalls i la nostra victòria no és cap injustícia.”

Rubi, resignat

“Definir el que hem viscut? Per mi ha estat una pel·lícula de terror. El guió ha estat molt cruel. Pots estar més o menys d’acord amb el que ha passat, però hem merescut més”, va afirmar el català.

L’ACCIÓ DEL PENAL

“Em llegeixo el reglament, però al final em perdo. Que ens ho expliquin”

L’ASCENS DIRECTE

“Estem lluny i és difícil, però continuarem somiant fins que ens deixin”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)