Girona

S’escapa la victòria al minut 88 (2-2)

Final cruel pel Girona B. L’equip d’Axel Vizuete ha estat a punt de derrotar el líder, el Manresa, que només ha perdut dos partits en tota la temporada. Els gironins han fregat la victòria a Montilivi, però un gol al minut 88 ha privat als locals de situar-se tercers a un punt de l’Olot.

I això que el filial gironí ha reaccionat molt bé davant un mal inici. El Manresa s’ha avançat abans del quart d’hora de joc amb un remat de cap de Javi López impossible per Morilla, que només ha pogut acompanyar la trajectòria de la pilota amb la vista. El porter local sí que ha evitat el segon manresà en un contraatac. Ha estat una jugada clau, perquè acte seguit s’ha iniciat la reacció del Girona B. Primer amb un xut massa creuat de Gabri i després, al minut 29, amb el gol de l’empat. Un xut de Shin ha acabat dins la porteria després de rebotar en el porter i en un defensa. Ell mateix ha estat l’encarregat de fer el segon abans del descans després de driblar el porter i definir amb sang freda.

El conjunt d’Axel Vizuete podria haver sentenciat en la represa amb una doble oportunitat dins l’àrea, però el porter manresà ha evitat el gol gironí. Mica en mica el líder s’ha anat refent i fent-se amb el domini del partit. Les ocasions visitants han començat a arribar. Tants avisos del Manresa han acabat amb el gol de l’empat al minut 88, obra de Marc Martínez.

El Girona B es manté quart amb 49 punts, a cinc del líder, el Manresa, que en suma 54.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)