Girona

Míchel: “Tocarà patir en cada partit”

L’entrenador del Girona veu el ’play-off’ més a prop després de la victòria a camp de l’Alcorcón, tot i que assegura que cada partit serà complicat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

La dificultat del partit

“Hem patit, però sabem que a aquestes alçades sempre serà així. Crec que hem fet un bon partit. És fàcil equivocar-se pensant que veníem aquí a tenir un duel fàcil. Sabíem que no seria així perquè l’Alcorcón té experiència en la categoria i un entrenador que sap el que es fa. L’equip ha treballat i ha merescut més. A Segona no hi ha cap partit fàcil i vull felicitar l’Alcorcón per no abaixar els braços”.

“Als darrers minuts hem tingut menys claredat en el joc pel marcador ajustat. Hem patit en algun tram perquè no hem tingut la pilota. Però tant de bo hàgim de patir més de quatre partits, perquè voldrà dir que estem al play-off, que és un èxit rotund”.

Stuani i els penals

“Ell és el primer llançador. No ha de perdre la confiança, tot i que, coneixent-lo, sabem que no passarà”.

“No vull que es posi una motxilla extra a l’esquena. No pujarem només amb els gols d’Stunai. La responsabilitat és de tots, és compartida”.

La promoció, més a prop

“Els rivals de sota han de fer molts bons números. Crec que fins que no arribem als 70 punts no ho tindrem fet. Dilluns tenim un partit espectacular contra un rival directe, a qui podem avançar si guanyem i això és un al·licient. Per arribar al play-off, hem d’afrontar el partit contra el Tenerife com si ja ho fos”.

“Hem de ser nosaltres mateixos. Si som un equip amb il·lusió, motivació i que creu que pot amb qualsevol, no tinc por a res. Si dubtem no tindrem possibilitats. No hi haurà rival fàcil i hem de guanyar mínim dos partits. Hem d’anar jornada a jornada. Estàvem al descens a principis de curs i ara no vull que se’ns escapi el play-off”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)