Girona

Bernardo: “Ens hem guanyat ser on som i ho hem de rematar”

El central del Girona ha analitzat el moment de l’equip després de la derrota contra el Tenerife de dilluns (0-1)

El Girona va perdre dilluns a Montilivi contra el Tenerife (0-1) i ha vist com es complica de valent la lluita per accedir al play-off, i és que els gironins només tenen un punt de marge respecte el setè classificat, la Ponferradina, i diumenge visitaran l’Sporting, un rival que també necessita urgentment la victòria per encarrilar la permanència. De la situació actual del conjunt gironí n’ha parlat aquest migdia Bernardo Espinosa, exjugador de l’Sporting entre d’altres, i aquestes han estat les seves principals declaracions:

Els ànims de l’equip

“La setmana la preparem centrats en l’objectiu. Em venen al cap situacions durant l’any en què hem estat pitjor i hem de valorar on som i que tenim el play-off a prop. Jugar-lo seria increïble i no hem de perdre la prespectiva. Ser-hi cada any és molt difícil. Després d’una derrota sempre sembla que tot trontolla però no és així. Les sensacions durant el partit van ser de tenir opcions de guanyar i seguim així. Ens queden tres setmanes i no canviarem la mentalitat. Volem acabar entre els sis primers i hem de digerir la derrota i preparar un nou partit complicat. Hem de millorar els detalls però vam fer un bon partit, generant ocasions a un rival que en concedeix molt poques.”

L’Sporting

“Hi vaig estar molts anys i lògicament sé que em torbaré una afició entregada al seu equip perquè saben que els necessiten. Ens trobarem un gran ambient i un equip necessitat, que està en una situació que ningú s’esperava, però la competició va com va i hauran de lluitar per la permanència. Sabíem que les últimes jornades de lliga serien determinants i en aquest cas tenim l’objectiu del play-off i haurem d’estar al nostre millor nivell i tenir encert per guanyar el partit. Sabem que la dificultat afegida que ells es juguin la permanència es notarà. Serà un partit espectacular i per mi serà especial perquè és un camp en què hi vaig estar molt temps

El rol dels veterans

“Estem per aportar tot el que es pugui i avui li he dit a més d’un. Estem cinquens en la classificació i no ho podem oblidar. Molts voldrien estar en la nostra posició. Nosaltres també ho haguéssim signat a l’inici de temporada. No ens poden treure el que tenim i hem d’estar tranquils perquè l’equip juga bé i està fent les coses que toca. No ens estem desviant del camí pels resultats i aquesta és la millor línia. El que tenim ens ho hem guanyat i ara hem de rematar la feina.”

El VAR

“Quan arriba el moment de parlar dels àrbitres sempre dic el mateix. La seva feina és intentar fer justicia i no m’agrada quan la gent diu que és beneficiat o perjudicat. Esta clar que les decisions marquen els partits. L’altre dia hi ha situacions compromeses en què el VAR ha d’entrar en joc. No demanem que ens ajudin però està clar que necessitem també la millor actuació arbitral possible. Nosaltres ens exigim estar al millor nivell i és el mateix que demanem als àrbitres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)