Victòria per començar a fer camí

El Girona ha aconseguit la victòria aquesta tarda en el primer amistós de la pretemporada disputat al camp de l’Olot (2-4) en un ambient festiu amb tres mil espectadors a les graderies. La intensa calor ha marcat el desenvolupament del partit, i és que els blanc-i-vermells encara estan curts de preparació i això s’ha notat, tot i que han acabat imposant la major qualitat individual per fer valer la diferència de categoria. Això sí, suant més del previst, i és que els oltins han fet un molt bon partit en la que també era la seva estrena.

Tota l’atenció estava posada en les cares noves de la temporada i no ha calgut esperar per veure’ls, i és que Daley Blind, Sávio Moreira i Pablo Torre, que només havia fet un entrenament amb l’equip, han estat titulars. El neerlandès ha participat poc del joc de l’equip, el brasiler ha demostrat la seva capacitat de desequilibri en l’un contra un jugant d’extrem dret i Pablo Torre ha deixat detalls de qualitat jugant enganxat a la banda esquerre primer i més pel mig després.

Sobre la gespa el partit no ha començat gens bé pel Girona, i és que en el minut 4 Urri ha aprofitat la fragilitat defensiva per entrar a l’àrea i marcar l’1-0 amb un gran xut que ha entrat després de picar el travesser. Els gironins han tingut el control absolut de la possessió, però han tingut dificultats per acabar jugades i trobar espais entre línies i l’Olot fins i tot ha tingut un pal de Terma (13’). En una de les poques jugades que ho han aconseguit, Minsu ha rebut dins l’àrea, ha retallat i ha marcat l’1-1 (19’). Tot i l’empat els blanc-i-vermells han arribat al descans amb desavantatge, i és que una pèrdua de Callens ha generat el 2-1 de Forés (27’).

El partit no ha tingut gaire més història fins al descans, però en l’inici de la segona part el Girona ha aprofitat que ha utilitzat un onze pràcticament nou per castigar el desgast d’un Olot que no havia fet canvis. En la primera arribada a l’àrea Iker Almena ha fet la paret amb Pau Víctor i ha definit de meravella per marcar el 2-2 (54’) i només quatre minuts després Manu Vallejo ha marcat el 3-2 definint al pal curt una passada enrere de Jastin (58’). A partir de llavors, amb el Girona controlant el matx, ja no ha passat gaire res sobre la gespa, i és que els canvis constants al conjunt olotí han frenat molt el ritme del partit, que ja era baix de per si. Això sí, l’Olot ha arribat a tenir dues bones ocasions per empatar en el tram final abans que en el temps afegit Pau Víctor marqués el 2-4 definitiu en el temps afegit (92’).

Absències

Borja García i Yan Couto no han estat convocats pel partit, així com els lesionats de llarga durada Ibra Kebé, Toni Villa, Santi Bueno i Ricard Artero. Entre els que sí que estaven a la llista, Tsygankov tampoc ha disputat cap minut.