Girona

Prova de nivell Premier

El Girona s’enfronta amb el Sheffield United (14 h, Esport3) a la ciutat esportiva del Manchester City en el tercer partit de la pretemporada

Després d’un equip de 3a divisió FEF com l’Olot i d’un de 2a divisió A com l’Andorra, el Girona es posarà a prova avui en el primer partit contra un rival d’un nivell similar al dels gironins. Si més no, sobre el paper. Els blanc-i-vermells s’enfronten amb el Sheffield United, que aquesta temporada disputarà la Premier després d’acabar en la segona posició en la Championship el curs passat i assolir l’ascens directe, i tindrà l’objectiu d’assolir la permanència. El matx es disputarà en un dels camps de la City Football Academy de Manchester, on els gironins estan treballant aquesta setmana (a les 14 h, Esport 3). A priori el Sheffield United arriba més rodat a la cita d’avui, però també tindrà un desgast afegit, ja que ahir al vespre va disputar un altre partit amistós a Sheffield, contra el Rotherham. El tècnic, Paul Heckingbottom, va donar descans a alguns dels homes més importants, com el central bosnià Anel Ahmedhodzic i el pivot noruec Sander Berge, però sí que va alinear el seu jugador de referència al davant, Iliman Ndiaye.

En clau gironina, el partit d’avui servirà perquè jugadors com Iván Martín, Arnau Martínez i Juan Carlos disputin segurament els primers minuts d’aquesta pretemporada. A ells, s’hi podrien afegir Borja García i Tsygankov, ja que el madrileny i l’ucraïnès es van perdre els dos primers partits de la pretemporada per molèsties, però des de l’arribada a Manchester ja han fet part de l’entrenament amb el grup i podrien estar disponibles per estrenar-se aquesta temporada, encara que només sigui uns minuts. En el mateix sentit, s’espera que Yan Couto augmenti la càrrega, després de jugar poc més de vint minuts en el partit de dissabte contra l’Andorra a la Vall d’en Bas.

Un històric anglès

A diferència de dissabte contra el Blackburn Rovers, avui serà la primera vegada que el Girona s’enfronti amb el Sheffield United. Els anglesos no tenen gaire experiència en la Premier, però històricament sí que han jugat moltes temporades en la màxima categoria. De fet, en el seu palmarès llueix una de les primeres lligues de la història, obtinguda el curs 1897/98, i quatre títols de la FA Cup (1889, 1902, 1915 i 1925).

INÈDITS

Tsygankov, Iván Martín, Borja García, Arnau i Juan Carlos podrien debutar

REPARTITS

El Sheffield va jugar un amistós ahir al vespre, però va reservar peces importants
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)