Girona

Ewood Park, l’últim examen a Anglaterra

Girona. Els gironins visiten el camp del Blackburn Rovers (16 h) amb la intenció de confirmar les bones sensacions de dimecres

El Girona sortirà avui de la City Football Academy de Manchester en direcció nord per visitar l’estadi d’Ewood Park, on s’enfrontarà al Blackburn Rovers (16 h) en el quart test de la pretemporada i l’últim en terres angleses abans de tornar demà cap a Catalunya. Després de la victòria contra el Sheffield United de dimecres, amb les dianes de Savinho i Pablo Torre, l’objectiu del Girona no és cap altre que confirmar les bones sensacions i la millora mostrada respecte els dos primers partits en terres gironines, malgrat continuar amb una plantilla curta d’efectius i amb posicions vitals encara pendents de cobrir.

Per continuar millorant les prestacions de la plantilla caldrà veure si, d’una vegada per totes, Tsygankov pot gaudir dels seus primers minuts de la pretemporada, cosa que segurament sí que farà Iván Martín, que dimecres ja va estar en la convocatòria però no va jugar. Juan Carlos tampoc s’ha estrenat encara, mentre que Borja García i Yan Couto, absents dimecres, tornen a ser dubte.

Campió de la Premier

El Blackburn Rovers, equip de la Championship, no trepitja la Premier des del 2012, però cada temporada afronta l’objectiu de l’ascens. I és que els anglesos són un dels equips més reconeguts d’Anglaterra. Sense anar més lluny, des que es va crear la Premier com a primera divisió professional el 1992, només set equips han guanyat el títol: el Manchester United, el City, l’Arsenal, el Chelsea, el Liverpool, el Leicester i el Blackburn Rovers (94/95).

Un precedent del 2016

El Girona ja coneix l’estadi d’Ewood Park, perquè en la pretemporada del curs 2016/17, la primera vegada que els blanc-i-vermells van visitar les instal·lacions del Manchester City, els gironins ja es van enfrontar al Blackburn Rovers. D’aquella plantilla, que dirigia Pablo Machín, els únics supervivents són Juanpe i Borja García, tot i que el madrileny no va jugar aquell partit per molèsties.

El duel del juliol del 2016, que com aquesta vegada va posar el punt final a l’estada, va acabar amb un empat a un de mèrit gràcies a una diana de Fran Sandaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)