Girona

L’encaix definitiu no serà gaire fàcil

Savinho està sent una de les sensacions de la pretemporada del Girona i el brasiler continuarà tenint oportunitats en els pròxims partits, començant pel d’avui contra el Blackburn Rovers, per continuar demostrant el que pot aportar i guanyar-se un lloc en l’onze titular per la primera jornada de lliga, al camp de la Real Sociedad. Fins ara, aquest lloc sembla clar que ha de ser l’extrem dret, i és que és on Míchel ha situat l’extrem brasiler en els 180 minuts que ha disputat fins ara. De fet, és la seva posició més natural, perquè li permet, sent esquerrà, encarar en l’un contra un i buscar la diagonal cap a porteria. El mateix Sávio va deixar molt clar en la seva presentació a Montilivi que és la posició on se sent més còmode, sense ni afegir-hi el tòpic habitual de jugaré on em necessiti l’entrenador.

De moment no hi ha cap impediment perquè Sávio gaudeixi d’oportunitats en la seva posició natural, però el motiu és que fins ara Tsygankov encara no ha jugat cap minut aquesta pretemporada. L’ucraïnès va tenir una petita lesió de la qual ja està pràcticament recuperat del tot, però això ha afectat la seva preparació i encara li falta ritme per poder jugar, cosa que podria fer ja en el partit d’avui. Lògicament, l’aparició de Tsygankov representarà un conflicte d’interessos entre els dos futbolistes, perquè l’extrem dret també és la posició on més brilla Tsygankov i on va jugar tot el curs passat. Per això, si Míchel vol utilitzar els dos futbolistes junts estarà obligat a fer algun moviment de peces i desplaçar un dels dos futbolistes de la seva posició natural. Si el tècnic decidís moure Sávio, el més natural seria veure el brasiler ocupant la posició d’extrem esquerre –aleshores Pablo Torre se centraria–, mentre que en el cas de Tsygankov el més normal seria veure’l a la mitjapunta, on ja va jugar alguns partits la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)