Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’equip vol i això es nota”

El tècnic del Girona va atendre els mitjans després del matx a Ewood Park contra el Blackburn Rovers i es va mostrar satisfet de les prestacions dels seus jugadors en una nova victòria de pretemporada: “Hem millorat en intensitat i amb la pilota. La idea és clara per a l’equip i necessitem anar millorant de cara a l’inici de lliga. Estic content perquè la gent vol, i això es nota al camp”, analitzava el de Vallecas, que, pel que fa al bon rendiment dels més joves, sense incidir en la figura de Jastin, hi afegia: “És molt important que pugi gent del futbol de base, ja que tenen una altra mentalitat i sentiment de pertinença. Estic content amb tothom, ja que s’han entrenat molt bé i han competit d’una manera espectacular. Ja saben que qualsevol jugador que tiri a terra la porta, si està preparat, jugarà. Estic content amb els quatre que són aquí; han fet una pretemporada espectacular. Això vol dir que el club té salut en aquest sentit.”

Míchel va valorar molt positivament l’estada de l’equip a Manchester, en unes instal·lacions del City immillorables: “Ha estat una setmana molt bona, amb entrenaments a bon ritme. Els dos partits han estat contra rivals forts, i això ens ha servit per fer passos endavant. Les instal·lacions del Manchester són espectaculars i tothom ens ha tractat molt bé. Estem entusiasmats de venir aquí i de gaudir d’una setmana d’entrenaments i fer grup, que també és important”, comentava el madrileny, satisfet amb la plantilla que té: “Estic content perquè el cor del Girona hi és i hi ha molta gent que coneix la idea que tenim. És bo de cara a l’inici.”

LES REACCIONS

Hem millorat en intensitat i amb la pilota. La idea és clara per a l’equip i necessitem anar millorant de cara a l’inici de la lliga
Estic content amb tots els joves. S’han entrenat bé i han competit de manera espectacular
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona

Pablo Torre només té un cop i l’equip torna avui

El futbolista càntabre va abandonar el terreny de joc en el minut 13 per culpa d’un fort cop al genoll després d’una entrada. Per sort, el traumatisme no va passar d’això i el mateix jugador en va informar els mitjans que es van desplaçar a Anglaterra. Pablo Torre, com la resta de l’equip blanc-i-vermell, tornarà avui cap a casa just després del darrer entrenament a la City Academy. La plantilla gaudirà demà d’un merescut dia de descans i dimarts tornarà als entrenaments per iniciar una setmana carregada d’amistosos que començarà dimecres amb viatge inclòs a Itàlia per enfrontar-se amb el Nàpols i seguirà el cap de setmana amb un doble matx, dissabte contra l’Osca a La Vinya i diumenge a Montilivi contra el Lazio, en el partit corresponent al torneig Costa Brava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)