Girona

Stuani: “Estem en línia ascendent”

  • VÍDEO: Les declaracions de Stuani
  • Stuani celebra el gol d’ahir contra el Blackburn Rovers GIRONA FC.

El Girona ha posat avui el punt final a l’estada a les instal·lacions del Manchester City que ha fet aquesta setmana i que ha deixat molt bones sensacions arran de les victòries contra el Sheffield United (2-0) i el Blackburn Rovers (1-3). “Les sensacions són excel·lents. Estem molt contents perquè creiem que hem fet una molt bona feina, estem en una bona dinàmica i l’equip continua mantenint les sensacions de la temporada passada. Hi ha automatismes als que ja estem acostumats i la valoració d’aquesta setmana és molt positiva perquè ha estat molt bona”, reconeixia ahir Stuani després de la victòria contra el Blackburn Rovers en una entrevista als mitjans del club que s’ha difós avui. En aquest sentit, l’uruguaià ha donat molt valor al fet que l’equip hagi pogut treballar amb una part molt important del bloc que ha de conformar la plantilla, a diferència del curs passat quan l’equip estava sota mínims en la pretemporada: “Si pensem en l’inici de la temporada passada, a aquestes alçades teníem molts menys jugadors professionals i es nota que a l’espera de tancar la plantilla tenim un bon bloc i jugadors joves que estan aportant molt. Tenim una línia molt clara de treball ascendent que ens fa estar satisfets i tranquils, confiant que la temporada anirà de manera excel·lent”.

El capità del Girona és clarament el gran referent del vestidor gironí i va voler donar molt valor als jugadors del filial que estan fent la pretemporada amb el primer equip. “És part del procés, que quan era dels joves era al revés. Crec que pels que venen del planter és important trobar-se un bon ambient al primer equip i que els jugadors amb més experiència els ajudin, perquè també és part del futbol. És el nostre deure ajudar-los a créixer”, comenta Stuani, que celebra el gran rendiment de jugadors com Jastin.

Per últim, a dues setmanes de la primera jornada de lliga al camp de la Real Sociedad, Cristhian Stuani ha marcat es objectius principals per aquesta temporada: “Sempre aspirem a millorar, individualment i col·lectivament. Si partim d’aquesta base, amb humilitat i intentant sempre donar el millor tenim armes a l’equip per fer una gran temporada, mantenir l’equip a primera que òbviament és l’objectiu i somiar amb coses més importants com es va fer la temporada passada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)