Girona

Dovbyk, a punt per fer-se oficial

Si no hi ha cap problema burocràtic que ho impedeixi, Artem Dovbyk, de 26 anys, es convertirà avui mateix en nou jugador del Girona. El davanter centre, que es convertirà en el fitxatge més car de la història del club, va abandonar ahir al matí la disciplina del Dnipro-1 per agafar un vol cap a Barcelona, des d’on es va desplaçar a Girona per passar la revisió mèdica. D’aquesta manera, l’únic que falta perquè l’ucraïnès pugui afegir-se a l’equip és acabar amb la paperassa, cosa que és previst que s’enllesteixi avui mateix per poder fer oficial la seva arribada, que costarà al Girona aproximadament set milions d’euros.

Amb pràcticament tot a punt per tancar el seu fitxatge, no es pot descartar que Dovbyk pugui ser la gran sorpresa en la llista de convocats pel partit d’aquesta tarda a La Vinya contra l’Andorra (19 h), amb l’objectiu que disputi algun minut pensant en el partit de demà a Montilivi contra la Lazio, on és més que probable que el davanter centre ucraïnès sí que tingui protagonisme pensant ja en la primera jornada de lliga.

El Girona té un avantatge amb el fitxatge de Dovbyk, i és que, malgrat que no haurà pogut fer la pretemporada amb l’equip i necessitarà temps per assimilar els conceptes tàctics que vol Míchel, l’ucraïnès hauria d’arribar físicament en un estat més que òptim, i és que ve d’afrontar partits de màxima exigència amb el Dnipro-1 en la fase prèvia de la Champions, de la qual va quedar eliminat.

TOT A PUNT

L’ucraïnès va arribar ahir a Girona i avui s’ha d’enllestir el seu traspàs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)