Girona

El trofeu de casa per posar fi a la pretemporada

Trofeu Costa Brava. El Girona rep el Lazio a Montilivi (20 h) en el segon duel consecutiu del cap de setmana. El partit servirà al Taty Castellanos, ara amb els italians, per dir adeu a l’afició

El Girona tancarà avui la seva pretemporada amb el duel corresponent a la 46a edició del trofeu Costa Brava contra el Lazio, un dels clàssics d’Itàlia (20 h). El partit servirà a la plantilla gironina per presentar-se davant de la seva afició a només sis dies de l’estrena en la lliga al Reale Arena contra la Real Sociedad (dissabte 12 d’agost a les 17 h).

El conjunt blanc-i-vermell ha respectat darrerament el seu torneig, que els últims deu anys ha tingut convidats il·lustres com el Sevilla, l’Espanyol, l’Olympique de Marsella, el Manchester City o el Tottenham –tots entre el 2012 i el 2018–. L’edició del 2020 va quedar anul·lada per culpa de la pandèmia, i l’any posterior es va aprofitar per organitzar un partit entre els veterans del Girona i els del Barça per recaptar fons i destinar-ho a la lluita contra l’ELA, amb l’extècnic Juan Carlos Unzué com a cap visible del cartell. L’estiu passat, el trofeu Costa Brava es va disputar a l’estadi Palamós Costa Brava contra el Club Bolívar, capitanejat per Granell a la gespa –aquell va ser el seu darrer matx amb els bolivians abans d’iniciar l’aventura al Lommel– i dirigits per Marcelo Claure, un dels accionistes del Girona, des de la llotja com a president. El triomf va ser per als de Míchel (2-0) en un partit com el d’aquest estiu que va servir per rodar l’equip, agafar el millor to físic abans de la lliga i veure les cares noves.

Enguany, a més, el duel contra el Lazio servirà perquè l’afició del Girona es pugui acomiadar del Taty, fitxat recentment pels romans per quinze milions al New York City, club del City Group que el va cedir el curs passat a Montilivi. El conjunt italià, que va quedar segon en la Serie A el curs passat i jugarà la propera edició de la Champions League –el Girona ja va jugar contra el campió, el Nàpols, dimecres passat (1-1)– està dirigit pel veterà Maurizio Sarri i compta amb jugadors contrastats com el seu capità, el golejador Ciro Immobile, l’exextrem del Barça Pedro, Patric, Romagnoli, Cataldi, Marcos Antonio, Zaccagni, Felip Anderson o la seva darrera peça, el japonès Daichi Kamada.

Per al partit d’avui, l’Ajuntament reprendrà el servei de busos llançadora habituals que deixaran els socis a peu de l’estadi de manera gratuïta.

DE NIVELL

Els darrers deu anys han passat per Montilivi el City, els ‘spurs’, l’OM o el Sevilla

ELS ÚLTIMS ANYS

Girona-Bolívar 2-0
2022
Girona-Barça* 2-0
2021
Girona-Montpeller 0-1
2019
Girona-Tottenham 4-1
2018
Girona-City 1-0
2017
Girona-Ol. Marsella 1-2
2016
Girona-Espanyol 3-0
2015
Girona-Llagostera 1-0
2014
Girona-Espanyol 0-2
2013
Girona-Sevilla 0-1
2012
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)