Girona

El Girona fa oficial el fitxatge d’Artem Dovbyk

El Girona ha fet oficial l’arribada del davanter ucraïnès Artem Dovbyk. El futbolista firma amb el club gironí fins al 2028 després que s’arribés a un acord per fer-se amb un percentatge dels drets del jugador amb el Dnipro-1 i el Midtjylland, els seus dos anteriors equips. El futbolista, que ja va arribar divendres a terres catalanes i va passar el reconeixement mèdic pertinent, ha hagut d’esperar-se més d’un dia a que totes les parts segellessin l’acord definitiu i podria debutar com a blanc-i-vermell en el partit que aquest vespre jugaran els de Míchel contra la Lazio a Montilivi, en un duel corresponent a la 46ena edició del trofeu Costa Brava (20h).

Dovbyk ve a suplir la baixa del Taty Castellanos, precisament nova incorporació de la Lazio. El futbolista de l’est és un jugador amb un físic imponent, gran rematador de l’àrea però també amb la força i la tècnica suficient com per conduir i buscar els espais adients. A la plantilla, Dovbyk es trobarà amb un altre ucraïnès, l’atacant Viktor Tsygankov, que serà el millor mestre de cerimònia possible per a un jugador al qual li pot costar aclimatar-se a un nou futbol i una nova cultura.

L’ariet ve de fer una temporada 2022/23 brillant després de marcar 29 dianes en els 39 partits que va disputar en totes les competicions amb el seu equip, un fet que li ha valgut per cridar l’atenció del Girona i altres clubs europeus, així com per consolidar-se com a internacional absolut amb Ucraïna, compartint també vestidor amb Tsygankov –Dovbyk va fer el gol que va classificar al seu país pels quarts de final de la darrera Eurocopa en un enfrontament contra Suècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)