Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’equip té connexions”

El tècnic del Girona va comparèixer en roda de premsa per valorar la victòria del seu equip contra la Lazio per tancar una pretemporada per ser optimistes: “Estic molt content de la pretemporada i del treball de l’equip, per com s’assimila la idea, però, sobretot, perquè els jugadors estan connectats i preparats. Hi ha una idea col·lectiva i tots van allà mateix, es veu que l’equip té connexions i s’han de provar coses”, analitzava un Míchel que avisa que ara toca plasmar les bones vibracions a la competició, el més important: “L’any passat, els nous van arribar al final del mercat i hi havia molts lesionats. En canvi, aquest curs la base ja hi és i això és molt important. En certs aspectes del joc ho tenim tot assimilat, però comença la competició i s’ha d’aplicar. Tenim una base sòlida i marge per seguir creixent, així ho demostren els jugadors en el dia a dia, i jo estic molt content.”

El tècnic de Vallecas no va defugir parlar del mercat i del fet que l’aparició de joves talents pugui fer canviar l’opinió sobre les prioritats, que ara són un migcampista però potser no tant un extrem: “Els joves que han fet la pretemporada tenen possibilitats de quedar-se al primer equip. El treball del futbol de base és excepcional. Teníem l’opció de portar un extrem més, però amb Jastin, Joel Roca o Iker Almena pot canviar la cosa. Ens poden aportar coses i s’estan guanyant estar aquí”, deia Míchel, que va valorar el fitxatge de Dovbyk: “Avui l’hem vist però encara no hi era. És un jugador diferencial, amb capacitat física per anar a l’espai, retenir la pilota i fer gol. Hem firmat un davanter amb moltes expectatives.”

ELS VESTIDORS

La base ja hi és i això és molt important. En certs aspectes del joc ho tenim tot assimilat, però ara s’ha d’aplicar a la lliga
Dovbyk és un jugador diferencial amb físic per anar a l’espai, retenir la pilota i fer gols
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona

Taty, ovacionat per l’afició des d’abans del matx

J.S.

A part de veure l’equip en directe i les seves evolucions o la nova incorporació, Artem Dovbyk, per als aficionats blanc-i-vermells l’enfrontament tenia un altre al·licient: poder acomiadar-se de l’exjugador del Girona Taty Castellanos, des de fa poques setmanes a la Lazio després que el club romanès pagués 15 milions al New York City per aconseguir els seus serveis. Ja quan per la megafonia es va cridar el seu nom, l’afició del Girona va aplaudir el davanter, que just abans de començar el partit va rebre de les mans de Delfí Geli una samarreta commemorativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)