Girona

Míchel: “Tenir la possessió no voldrà dir controlar el partit”

El tècnic del Girona Míchel Sánchez és conscient que els gironins afrontaran demà un partit complicat contra el Mallorca i treu importància al fet de poder situar-se al capdavant de la classificació. El tècnic de Vallecas ha analitzat les claus del partit en la roda de premsa prèvia.

Les baixes

“Aquesta setmana hem perdut a Jastin, perquè s’ha fet mal al turmell i hem de mirar què passa perquè porta tres o quatre esquinços a aquest peu. Veurem què fer perquè és un nano molt jove i necessitem que es recuperi bé de la lesió. Avui també ha tingut molèsties Bernardo i no arribarà al partit. Borja García, Toni Villa, Artero i Joel continuen lesionats, mentre que Ibra Kebé torna a la convocatòria. Arnau també està bé. Ha fet la setmana d’entrenament sense cap problema i està bé per jugar demà.”

El guió del partit

“És un parti t molt complicat contra un Mallorca que s’ha reforçat molt bé. És veritat que ells fan línia de cinc en defensa i esta còmodes en fase defensiva, però hem de fer que el ritme del partit sigui molt alt i hem de fer una gran pressió després de pèrdua perquè tenen jugadors molt bons. Darder, Dani Rodríguez o si juguen amb dos davanters, que Muriqi es queda totes les pilotes. Hem de fer un gran partit. La possessió no serà la realitat de controlar el partit, perquè el Mallorca pot ser que estigui tranquil sense la pilota.”

“És veritat que en pilota aturada com en possibles pilotes centrades serà important la defensa de l’àrea. És un partit difícil com tots i el Mallorca té un gran potencial en el joc aeri i hem de controlar en aquest sentit. Veurem què serà important per nosaltres demà.”

El record del curs passat

“La temporada passada no va ser el nostre millor partit perquè van aconseguir que el nostre ritme no fos bo i per això crec que hem de fer alguna cosa diferent que la temporada passada.”

Els elogis

“Espero un equip al cent per cent, amb agressivitat i mentalitat davant la nostra afició. Queda molt i tots els partits són difícils. El Mallorca ha venut a Kang-In Lee per molts diners i ha fet un equipàs. Si nosaltres pensem que serà un partit fàcil perdrem segur, perquè per mi és un equipàs. No penso que cap jugador tingui la sensació que sense donar el cent per cent podem guanyar”.

El proper repte

“Els objectius estan clars des de l’inici de la temporada. Hem de fer més de 42 punts perquè l’any que ve el Girona continuï a primera divisió per tercera temporada consecutiva. És el primer objectiu i el més important. És veritat que nosaltres volem marcar algun objectiu més important per la nostra ambició, però, l’obectiu primer és aquest i encara queda molt. Portem cinc setmanes de competició. Per mi és clar que l’equip ha de millorar moltes coses per continuar”

Setmana amb tres partits

“El partit més important és el de demà. Després hem de mirar Vila-real i Madrid. Tenim una plantilla molt bona i qualsevol jugador pot jugar, per això estic tranquil. Segur que necessitarem a tothom i els jugadors ho saben, perquè de la primera a l’última jornada l’equip canviarà molt.”

L’opció de ser líder

“La classificació es mira a llarg termini, no després de sis jornades que no té cap sentit. Després de dos hores tampoc. Penso que si al final de la jornada estem primers serà molt maco, però no deixa de ser una anècdota. Està molt bé per la foto, però no significa res. Per mi és més important la sensació, com treballa l’equip i en el dia a dia està la veritat de tot. Crec molt en l’equip i estic convençut que farem una gran temporada, però els objectius estan clars.”

La concentració

“Qualsevol rival quan no estàs en la teva millor versió et pot guanyar. L’altra dia la primera part és molt bona, però després vam estar 2-3 i el partit pot canviar molt. No és l’objectiu nostre pensar només en 45 minuts. El partit dura noranta minuts o més i hem de tenir la mentalitat tot el partit. És clau per a nosaltres, perquè el rival té aspectes ofensius i defensius que poden fer que no guanyis.”

La gestió del grup

“Hem tingut menys temps per entrenar al camp, perquè fa quatre dies que hem jugat, però la nostra idea i la nostra atenció està posada al partit de demà. Hem centrat el jugador en què fa bé el Mallorca i com fer que el partit estigui controlat per nosaltres. Jo sempre dic que tenim una idea molt clara, però que els petits detalls marquen el partit. Ho hem enfocat d’aquesta manera. Està molt bé que la gent estigui contenta i hi hagi rècords, però són petits detalls i no grans objectius, per això penso que l’equip està molt mentalitzat i concentrat en el partit de demà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció