Girona

El Girona condemna la violència d’ahir al gol sud i estudiarà a fons el cas

L’èpica victòria del Girona contra el Celta amb un gol de Yangel Herrera en el temps afegit va estar acompanyada dels fets que es van viure al gol sud i que van provocar que el Jovent Gironí abandonés l’estadi en els primers minuts del partit. El grup d’animació havia desplegat un mosaic de plàstic gegant, que algun altre aficionat local va foradar, cosa que va provocar discrepàncies i algunes agressions injustificables de membres del Jovent Gironí cap a altres aficionats.

Aquests fets van quedar enregistrats en un vídeo que va gravar una aficionada d’aquell sector i han arribat al club, que ha emès un comunicat aquesta tarda per condemnar els “lamentables fets” i rebutjar qualsevol tipus de violència dins de Montilivi. El club també comenta que s’està duent a terme “una anàlisi exhaustiva de tots els fets ocorreguts” per prendre “les mesures oportunes per garantir que aquest tipus d’incidents no es repeteixin en el futur”. Caldrà veure si aquests fets suposen l’expulsió de l’estadi d’algun membre del Jovent Gironí, i també si suposa un punt d’inflexió per a que, d’una vegada per totes, el club posi en marxa el projecte per instal·lar una grada d’animació que resolgui tots aquests problemes de cop, una promesa que des del Jovent Gironí fa quatre anys que es diu que està sobre la taula però en la que encara no s’ha avançat.

El comunicat

Després dels lamentables fets que han tingut lloc durant el partit d’ahir divendres a l’estadi de Montilivi entre diversos aficionats, entre ells diversos membres de Jovent Gironí, el Girona FC vol expressar de manera rotunda el seu rebuig a la violència en qualsevol de les seves formes. Montilivi ha de ser, i no pot ser d’una altra manera, un estadi segur per a tots els qui decideixen gaudir de l’esport i el futbol en particular.

El Girona FC sempre ha defensat els valors de la convivència, el respecte i la tolerància. La violència no té cabuda a les nostres instal·lacions, i estem compromesos a fer tot el que sigui necessari per mantenir Montilivi com un lloc de trobada pacífic i amigable per als nostres seguidors.

En aquest sentit, el Club està duent a terme una anàlisi exhaustiva de tots els fets ocorreguts. Volem assegurar-nos que es prenguin les mesures oportunes per garantir que aquest tipus d’incidents no es repeteixin en el futur. Això inclou la col·laboració estreta amb les autoritats pertinents i l’aplicació de les sancions que siguin necessàries als responsables d’aquests actes.

Volem agrair la majoria dels nostres seguidors que sempre han demostrat el seu suport al club de manera pacífica i entusiasta. Us animem a continuar fent-ho, ja que sou una part fonamental del nostre èxit i de la nostra identitat com a Club.

El Girona FC condemna fermament qualsevol acte de violència i treballarà incansablement per assegurar que Montilivi segueixi sent un lloc segur i acollidor per a tots els amants del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)