Girona

“No podem jugar de tu a tu amb el Barça”

Míchel Sánchez. Entrenador del Girona

Míchel Sánchez va mostrar-se caut en la roda de premsa prèvia al duel català contra el Barça. Potser per treure pressió als seus jugadors, el de Vallecas va voler deixar clar que el seu equip està lluny del Barça i que contra els blaugrana no es pot jugar de tu a tu: “Guanyar al camp del Barça seria una sorpresa. Al meu cap hi ha la possibilitat de vèncer, però pocs rivals aniran al Lluís Companys pensant que ho poden fer o que són favorits per guanyar. No estem al seu nivell en cap aspecte i si pensem que hem de jugar de tu a tu amb normalitat estem equivocats. Patirem, ho hem de tenir clar, i ho farem més que en cap altre partit”, comentava el tècnic del conjunt gironí, que hi afegia: “Menys contra dos equips, el Barça ha guanyat sempre en l’apartat de gols esperats i això vol dir que arriben moltes vegades a la porteria rival. Nosaltres també, i si som capaços que el Barça corri cap enrere serà bo per a nosaltres. Espero un partit en què el Barça ens pressioni a dalt i a l’home, per tant, no ens deixaran donar la primera ni la segona passada. Hem de ser capaços que la pilota duri als nostres peus més que en altres partits.”

Per a Míchel, el Girona arriba en un bon moment per visitar el Barça: “Estem molt bé i estic molt content del rendiment de tot l’equip. És un bon moment per anar al camp del Barça, ja que per a un equip humil com nosaltres enfrontar-nos a ells estant a dalt és diferent que fer-ho amb altres maldecaps”, explicava el tècnic de Vallecas, que insistia: “És un equip de la nostra lliga però no un equip amb els mateixos objectius que nosaltres. Estan fets per estar a dalt, però estem en una situació de gaudir el moment i de sortir sense complexos.”

L’entrenador del Girona té clar que només hi ha una possibilitat de puntuar al camp del Barça: “Hem de ser nosaltres mateixos sabent que juguem contra un equipàs. Hem de fer un partidàs i fer que no estiguin al seu nivell, ja que, si no, serà impossible puntuar”, deia. I si ho aconsegueixen? “Si guanyem, entrarem en una altra dimensió”, admetia.

LA PRÈVIA

No estem al nivell del Barça en cap aspecte i si pensem que hem de jugar de tu a tu amb total normalitat estem equivocats
És un equip de la nostra lliga però no un equip amb els mateixos objectius que nosaltres
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció