Girona

Lluc Salellas: “Som el millor equip del moment i ho hem de gaudir”

El Girona és líder tot sol de primera divisió després de la històrica victòria que els de Míchel van aconseguir ahir a l’estadi Lluís Companys contra el Barça (2-4). El somni de lluitar per la lliga comença a ser més real que mai i tots els gironins s’omplen d’orgull, amb l’alcalde de la ciutat Lluc Salellas al capdavant. “El vaig estar seguint amb molta emoció i molts nervis, però a mesura que avançava el partit es veia que el Girona guanyaria segur perquè crec que en tot moment el Girona va estar un pas per davant del Barça. La dinàmica de l’any és la que portem i es viu amb molta il·lusió. A casa no vam poder anar a dormir fins molt tard mirant tots els detalls del partit i els comentaris perquè evidentment ahir era un dia difícil per dormir amb l’eufòria que hi havia pel lideratge, pels quatre gols marcats al Barça, pel joc demostrat i per la confirmació que som el millor equip del moment a l’estat i dels millors d’Europa. Ho hem de gaudir”, ha dit aquest migdia Salellas sobre el partit d’ahir, conscient que per la ciutat és una notícia excel·lent: “És inevitable. És una conseqüència directa que posa la ciutat als mitjans de comunicació. Se’n parla a tot l’estat però també tota la gent a qui li agrada el futbol a nivell europeu i mundial, que es fixa on és Girona i què passa en aquesta ciutat i aquest club. Segurament és de les millor promocions de ciutat que podem tenir. Ho hem de saber aprofitar i gaudir. Estem contents que es parli de Girona i esprem que puguem parlar de moltes coses més de la ciutat.”

Amb la bona dinàmica de l’equip i especialment després de donar el cop d’autoritat d’ahir, Salellas creu que el Girona no ha de renunciar a lluitar pel títol: “A mi em sembla que amb aquest joc i aquests resultats no podem renunciar a res. Hem d’aspirar a tot i creure que es pot guanyar. Si es pot fer un símil quan nosaltres ens vam presentar a les eleccions, per molt difícil que ens sembli que es poden guanyar ens hem de presentar per guanyar-les. La gent quan participa en una competició no ha de renunciar a guanyar. Amb molta honestedat, sabent que som el Girona i que davant hi ha adversaris com el Barça, l’Atlético o el Madrid, que són els equips que han guanyat la lliga els últims vint anys. És una fita molt difícil, però jugant i guanyant com ho estem fent no podem renunciar a res. Hem d’anar a totes i apostar-hi fins que sigui possible.”

Lògicament, l’Alcalde de Girona ha valorat quin és el futur de Montilivi, l’aspecte fonamental en el què la ciutat i el Girona han d’unir forces en els propers anys. “Ara mateix l’equilibri és bo. Hem cedit un estadi municipal que té un valor molt important i que el club necessita. L’hem cedit a cinquanta anys a canvi d’unes inversions que el club ha de fer. Nosaltres estem posant el dispositiu policial, que el posem des de l’Ajuntament. És un acord que hi ha de bon funcionament que facilita les coses al club. Estem en un bon funcionament i ara en tot cas el que hem de començar a parlar és, si la situació acaba sent la que sembla, com ho farem a partir de l’any vinent”, diu Salellas, que deixa clar que en cas de jugar a Europa ja s’està treballant en el que s’hauria de fer per la temporada que ve: “El que es parla d’ampliació i el que ha dit el propi president és un projecte que no es planteja abans que acabi la ciutat esportiva, i que per tant anirà al seu ritme. Hem de tenir les converses que s’han de tenir per poder-nos posar d’acord. Pel que fa a l’adequació pel proper any en cas que es jugui a Europa són converses que estem tenint, i que n’hi hauran més abans que s’acabi l’any. A partir d’aquí hem de veure en què s’ha de concretar i mirar què hi pot fer l’Ajuntament, què hi pot fer el club i què hi pot fer la Generalitat. Hem de remar tots junts perquè això sigui possible. Encara no sabem exactament què és el que s’hauria de fer. Si més no l’Ajuntament no en té constància. No volem anar a última hora i per tant són coses que hem de parlar. Quan tinguem clar el tema tècnic que s’ha de fer veurem què hi podem aportar per treballar conjuntament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)