Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

JUAN CARLOS (90’)
tranquil
No va tenir gaire feina a sota pals, tot i que el Rayo va provar sort des de la distància. Va estar segur en les sortides del joc aeri i va estar atent per treure una pilota enverinada en la sortida d’un córner. Va jugar el seu segon matx del curs.
ARNAU (45’)
dosificat
Va jugar tan sols la primera meitat, ja que Míchel el va fer descansar. No va patir en accés contra Unai i Nteka. Va posar ritme per la dreta, tot i que no va trepitjar gaire àrea rival. Va estar fi amb la sortida de pilota, correcte en transició.
JUANPE (45’)
correcte
Tot i que va començar el matx amb dubtes després de perdre un duel amb Nteka i deixar el futbolista sol a l’àrea, va imposar-se amb la pilota i va estar fi amb Blind. En el descans va ser canviat per unes molèsties físiques a la cama.
BLIND (90’)
líder
En la sortida de pilota va liderar el seu equip, aportant rapidesa i marcant la línia defensiva. Com sempre va estar atent a les segones jugades i va aportar verticalitat amb la pilota. L’holandès va dosificar-se al tram final del matx.
MIGUEL (90’)
incansable
El lateral esquerre madrileny és insubstituïble en aquest equip; perquè no té recanvi i perquè està en un bon nivell de forma. Tot i que ahir no va entrar tant en el joc, va estar omnipresent per l’esquerra i va fer un esforç en la pressió.
YANGEL (60’)
retornat
Va reaparèixer de la lesió amb una titularitat i va completar una hora de joc a un bon ritme. Va trobar a faltar un jugador més mòbil amb pilota al seu costat, però va guanyar duels físics en zones perilloses. Està a punt per jugar en la lliga.
SOLÍS (75’)
dubitatiu
Va entrar bé en el joc però, després d’una greu errada que va acabar amb el gol d’Nteka, al colombià li van entrar els dubtes. Va perdre pilotes a la divisòria i li va costar situar-se bé al mig del camp. Li van entrar els nervis.
TSYGANKOV (60’)
virtuós
L’ucraïnès va associar-se molt bé amb Portu i va aprofitar els espais a l’esquena de Ratiu per encarar la porteria. Va estar a prop d’anotar gol en dos xuts potents des de la distància. Va jugar una hora per agafar més ritme per a la lliga.
PORTU (90’)
important
Va fer l’assistència del primer gol a Stuani i va provocar el penal també perquè l’uruguaià marqués. Portu va aportar pressió i intensitat en les segones jugades i va provocar moltes faltes perquè el seu equip sortís del propi camp.
SAVIO (90’)
vibrant
Quan toca la pilota, passen coses. En la primera part va fer anar de corcoll Cheverría i va trobar amb Miguel un bon soci per trobar profunditat i posar centrades a l’àrea rival. Va treure moltes faltes en una segona part que va acabar ben fos.
STUANI (90’)
‘killer’
Va tornar a fer el que tothom espera d’ell, gols. Ahir, en el minut 20, ja n’havia fet dos gràcies a dues jugades provocades per Portu, assistència i penal. Va lluitar amb Mumin i Pascual per baixar esfèriques i donar oxigen al seu equip.
antal (45’)
segur
Va debutar en el primer equip i va estar a prop d’anotar el gol en un xut sol des de la frontal. També va evitar el gol de Ratiu a l’àrea petita.
couto (45’)
Elèctric
Va entrar amb ganes de d’atacar. Va vorejar el gol en un xut al tram final i va ser un bon aliat de Savio en una banda dreta molt elèctrica.
valery (30’)
oxigen
L’escalenc va entrar per donar oxigen i cames a un equip cansat. Va córrer a l’espai.
aleix (30’)
repartidor
El seu canvi va ser per tranquil·litzar el seu equip amb pilota i per dosificar Yangel.
iván (15’)
calmat
El darrer quart d’hora va sortir per calmar el joc i donar control absolut a l’equip.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)