Girona

Míchel: “Ara volem fer història i jugar les semifinals”

El Girona jugarà els quarts de final de la copa per segona vegada en la seva història després de fer un grandíssim partit, sobretot en la primera part, contra el Rayo Vallecano i Míchel no ha amagat la seva satisfacció en la roda de premsa després del partit.

Opcions al títol

“Estem en una eliminatòria molt bonica que jugarem per segona vegada i volem intentar fer història i jugar les semifinals. Hem passat quatre rondes molt difícils i estem en una situació molt bonica per gaudir d’aquesta competició.”

La primera mitja hora

“Ha sigut un partit típic de copa, amb alternatives. Ells han tingut alguna ocasió per fer el 3-2. Hem començat molt bé amb el 3-0 i ens ha donat tranquil·litat per gestionar el partit, però el Rayo planteja moltes transicions i el partit estava obert. Crec que hem fet un partit molt interessant amb pilota per enfonsar molt al rival i jugar al camp del rival. És important per nosaltres després d’un partit en què no ho vam fer a Almeria.”

Els canvis

“Arnau ha tingut problemes a la planta del peu i Juanpe al bessó. Són canvis obligats per lesió. Hi ha hagut bones notícies amb Viktor i Yangel que han jugat bons minuts. Antal ha fet un partit descomunal. És una alegria que tinguem gent de la base que puguem aprofitar.”

Els primers minuts

“A Almeria ens va faltar contundència i agressivitat amb pilota i avui l’hem tingut des del primer minut. Amb el 3-0 hem deixat que ens pressionessin i això no m’agrada. Quan jugues al teu camp sempre hi ha risc i així ha arribat el 3-1.”

Solís

“Fa passes endavant increïbles. Ha continuat jugant molt bé després de l’error i fa passes de gegant en cada partit. Ha tingut una actuació molt bona més enllà d’un parell de pèrdues, però té 19 anys i té molta personalitat.”

El sorteig

“La preferència és jugar a casa i que l’afició pugui omplir l’estadi. Agraïm molt als aficionats que han vingut avui i a qui no ha vingut dir-li que els necessitem i espero que si juguem a casa ho gestionem millor i omplir l’estadi que amb ells som molt millors.”

Portu

“Ha fet un partidàs. És importantíssim per la seva mentalitat. Tinc una gran plantilla i compto cent per cent amb ell. Quan no juga està dolgut, però sempre està disposat a donar el millor de si. Ha fet un gran partit amb dues assistències i és una sort tenir-lo.”

Yangel i Tsygankov

“És molt important la seva actuació han jugat 60 minuts a un ritme alt i són importantíssims. Són molt bones notícies de cara a diumenge.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)