Girona

Míchel: “No és una pressió afegida jugar contra un rival directe”

El Girona visita demà l’Athletic Club a San Mamés (21h) en un duel clau per mantenir el coixí de deu punts que tenen els blanc-i-vermells per mantenir la posició en zona Champions. El tècnic Míchel Sánchez ha analitzat el duel en la roda de premsa prèvia i espera veure la millor versió del Girona un cop oblidada la derrota contra el Madrid (4-0).

Les baixes

“Arribem bé. L’equip ha tingut una bona setmana. David López ha entrenat amb més o menys normalitat, però encara no arriba al partit com Toni Villa i Jastin. Yan Couto serà baixa per sanció i tindrem el dubte de Blind que ha entrenat a menor ritme que els companys. Té un cop al peu i avui no s’ha pogut posar les botes. Ho veurem demà”.

Rival directe

“És un partit difícil. L’Athletic és un equipàs, és l’equip que més gols fa a casa i per mi té la millor pressió alta de la lliga juntament amb la Real Sociedad. A San Mamés és un equip molt agressiu i fa que hagis d’estar defensant més temps del que nosaltres volem, però espero la nostra millor versió. No hi ha pressió per ser un partit contra un rival directe, perquè encara queden 14 partits per jugar i penso que tenim una posició molt bona per anar a Europa, però hem de continuar guanyant partits. La pressió d’estar a dalt és bona per nosaltres.”

El guió esperat

“L’Athletic és l’equip que fa que el rival jugui més temps a camp propi perquè roba moltes pilotes a camp rival. Permet poques ocasions clares. Juguen molt directe, però a camp rival et poden sotmetre. Tenen un equipàs i l’entrenador perfecte pel club. És un repte per nosaltres molt bonic. Estic feliç perquè m’agrada jugar aquesta mena de partits i espero la pressió del rival i que siguem capaços de sortir-ne i que hagin de córrer enrere. Hem d’arribar a camp rival amb la pilota controlada. Hem de fer una bona pressió i estar bé en les segones jugades, que segur que n’hi haurà moltes. Espero que sigui un partidàs.”

La zona Champions

“Encara que guanyem haurem de continuar fent punts. La xifra no sé quina serà, però penso que amb 59 no serien suficients. Per això és un partit important, però n’haurem de guanyar més. Volem fer una gran temporada i això passa per anar partit a partit i continuar treballant com fins ara.”

Sancionat

“L’equip no té cap problema perquè jo no hi sigui. És un problema meu perquè no veig el joc de la mateixa manera, però no té més. És l’error que vaig cometre i l’accepto.”

Dubtes en cas de derrota

“Nosaltres podem perdre i podem guanyar. El que hem de fer és competir i tenir la nostra millor versió. Si el rendiment és bo haurem complert amb l’objectiu i si fem les coses bé tenim opcions de guanyar a qualsevol. Sabem que podem perdre, però no hi penso. Si la gent s’ha acostumat a guanyar és bo perquè estem fent una gran temporada, però sabem quina serà la dificultat i estem preparats. No penso en què passarà si tornem a perdre. Segur que es dirà que ens hem desinflat, però no em preocupa gens perquè per mi el més important és el dia a dia i l’equip ha fet una molt bona setmana de feina.”

Yangel Herrera

“Yangel Herrera no va jugar al camp del Barça i l’equip va fer una molt bona feina. Necessitem a tothom al cent per cent. És veritat que les seves característiques són molt bones pels seus companys, però sense ell hem guanyat partits, com sense tothom. El que hem de fer és que l’equip continuï a aquest gran nivell.”

Cap a l’objectiu

“Si som capaços de guanyar l’Athletic tenim la sensació que la Champions serà l’objectiu més a prop del que està fent l’equip. Trauríem tretze punts al cinquè amb tretze jornades per jugar i penso que estaríem més a prop.”

La renovació de Gazzaniga

“El club està fent les coses molt bé, mirant el present però també el futur. La renovació de Gazzaniga i altres que estan a prop de signar són bones notícies. El club està pensant en el seu creixement. Gazzaniga ha demostrat bones condicions i estem encantats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)