Girona

L’1x1 del Girona a San Mamés

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
temerari
El porter argentí no va poder fer gaire res en el primer i el tercer gol. En el segon va estar tou i descol·locat, després de la greu errada de Miguel. Diversos cops va estar a punt de perdre la pilota a l’àrea petita, però va rectificar a temps i patint.
arnau (74’)
centrat
El maresmenc va ser un central més. Va estar molt condicionat per Guruzeta i Barenguer, molt actius en atac. Després de la represa va fer un esforç defensant amb espais a l’esquena. Va ser substituït quan més entrava en joc per dins.
eric garcia (90’)
murri
Va portar el pes de la pilota al propi camp, però li va costar trencar línies amb aquesta. Després de la represa va ser més murri que ningú per marcar el segon amb el cap i posar emoció al matx. En línies generals, està agafant el to necessari.
juanpe (90’)
exigit
Va patir de valent recuperant posició després de pèrdues gironines. Va estar contundent al tall, però se li van veure les mancances en la sortida de pilo- ta. Va ser agressiu en el salt i les pilotes dividides. En l’afegit va tenir la rematada de l’empat.
miguel (90’)
fluix
Li va costar entrar en el joc, tot i el constant moviment pel mig, no va rascar pilota. Fa algun partit que no està bé, i ahir va patir amb Iñaki en l’un contra un. Una errada molt greu en un toc d’esperó i un duel perdut van acabar amb dos gols seguits.
yangel (89’)
actiu
Va entrar molt bé en el joc i sempre rebia en bones situacions. Va guanyar bastants duels i també va recuperar pilotes en atacs locals. En el minut 34 va tenir l’ocasió més clara del primer temps. En el segon va notar molt el desgast físic.
aleix (90’)
apagat
El matx va començar de la pitjor manera per a Aleix; va cometre una errada molt greu en la sortida que va acabar en el gol de Berenguer. Va perdre una pilota que Iñaki va enviar al pal. En el tram final va fer bones centrades en accions de pilota aturada.
tsygankov (89’)
condicionat
Va fer els dos primers avisos del Girona, en dos xuts des de la frontal. Yuri i Prados el van tapar molt bé i li va costar trobar aliats per dins. En el segon temps va marcar aprofitant una pilota dividida al primer pal.
iván martín (74’)
apàtic
Va tornar a situar-se a la mitja punta i va estar desaparegut durant el primer temps. Se’l va veure tou i sense profunditat per dins. Tampoc va oferir gaire cosa a la segona. Les marques no el van deixar córrer. No va tenir el dia a Bilbao.
savio (90’)
condicionat
Va començar molt marcat i superat en defensa, però va anar trobant la passada a la zona de tres quarts a mesura que van passar els minuts. A la segona, va poder fer més eslàloms i va fer el primer xut perillós. Li va faltar ser més incisiu
dovbyk (90’)
amagat
Va estar desconnectat en la primera mitja hora, només va aparèixer en el joc llarg en duels amb els centrals, Vivian i Yeray, tot i que en va sortir perdedor. En els darrers minuts va disposar d’una gran ocasió que per empatar.
PORTU (24’)
reactiu
Va entrar per sumar més efectius en la rematada, però va estar lent en totes les accions. Va poder ajudar fixant més la banda, i prou.
VALERY (24’)
extrem
Li va costar molt guanyar la banda i en una ocasió va poder trobar la centrada que Juanpe no va rematar bé. Se’l va veure estèril.
solís (13’)
aposta
Va tenir una ocasió a porta buida, però Vivian la va treure amb el cap. Ocupava l’espai a tres quarts per mirar de recuperar i jugar.
stuani (13’)
canvi
El ‘charrúa’ va sortir per lluitar i rematar a dins la zona, però no va tenir cap ocasió. Gairebé no va tocar cap pilota en condicions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)