L’1x1 del Girona

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
precipitat
L’argentí va veure com en un dels pocs xuts a porteria amb perill no podia fer gran cosa per evitar l’1-0. Amb la pilota va deixar una retallada molt atrevida per al record, però sovint no va prendre la millor decisió jugant massa en llarg.
eric garcia (90’)
imprecís
Defensivament va estar relativament tranquil, ja que per la banda esquerra de l’atac el Getafe no va fer res. En la sortida no va tenir el seu millor dia i amb els desplaçaments en llarg gairebé mai va trobar destinatari.
juanpe (90’)
corrector
Limitat amb la pilota als peus en la sortida i sense trencar en cap moment una línia del Getafe, es va centrar a ser contundent tallant i és on més va destacar, evitant el que hauria estat una ocasió claríssima de gol.
blind (90’)
lateral
La baixa de Miguel durant l’escalfament el va fer actuar de lateral després de molt temps. L’handicap era que havia de cobrir Greenwood i va anar de corcoll durant tot el partit tot i evitar mals majors.
Yan couto (90’)
persistent
Havia de jugar d’extrem però ho va fer de lateral. Sense un extrem natural a qui marcar va poder mantenir l’esperit ofensiu, però només es va deixar veure en la segona part i sense acabar de generar ocasions clares de gol.
aleix garcia (54’)
fotografiat
Va veure una targeta groga, immerescuda, molt aviat i no va estar fi en la distribució. La taca, però, va ser que va trencar el fora de joc en l’acció de l’1-0. Que el d’Ulldecona fos el primer canvi és significatiu. Molt lluny del millor Aleix.
iván martín (90’)
pla
Excepte algun error puntual, va ser el migcampista més precís amb la pilota, però sense poder convertir les accions que passaven pels seus peus en perill. Molt disciplinat en la segona part. Correcte, però intranscendent.
portu (77’)
mòbil
Amb la lesió de Miguel va passar a l’extrem dret i no va acabar d’estar còmode. Per això es va moure amb molta llibertat però sense poder donar la verticalitat habitual. Va tenir una bona ocasió de volea que la defensa li va tapar.
pablo torre (77’)
puntual
El càntabre va ser l’escollit per substituir Miguel després de l’escalfament. Tenia una gran oportunitat per demostrar que pot ser titular, però només va deixar píndoles de qualitat combinades amb algunes errades. Ni fu ni fa.
savinho (90’)
creixent
Molt apagat a l’inici, no va aparèixer fins a l’última jugada de la primera part. Després de la represa es va carregar l’equip a l’esquena, però quan va passar a la dreta va desaparèixer, a diferència d’altres ocasions.
dovbyk (90’)
erràtic
Ja tornaran a entrar, però de moment no ho fan, i que això afecta la seva confiança és evident. Va tenir força ocasions, entre les quals costa d’entendre com no va rematar bé una centrada de Savinho dins de l’àrea petita.
Solís (36’)
tímid
En un partit físic i més trencat, quan va entrar semblava un guió idoni per a ell, però no va canviar la línia del matx.
stuani (13’)
referència
Va entrar per tenir dues posicions de rematada a dins de l’àrea, però només en va rematar una ja en el minut 99.
Jastin (13’)
atrevit
En les dues primeres accions no es va atrevir, però després es va encarar sempre. Va sumant minuts a primera.