Girona

El Girona jugarà contra el Montpeller el 20 de juliol

El Girona té cada vegada més perfilada quina serà la pretemporada, que començarà el 10 de juliol, per preparar la temporada 2024/25, en què es viurà el gran repte del debut a la Champions League. Aquest migdia el club ha anunciat un nou amistós, que serà el segon que disputaran els de Míchel. Serà contra el Montpeller i el partit es jugarà el dissabte 20 de juliol a les 11h a porta tancada a les instal·lacions de Royal Verd a la Vall de’n Bas. El partit serà tres dies després de l’estrena dels blanc-i-vermells el 17 de juliol al camp de l’Olot. El Montpeller ve d’acabar la lliga francesa en la 12a posició i l’últim precedent entre els dos equips va ser en el Trofeu Costa Brava del 2019, en què els francesos es van endur el títol (0-1).

Els altres amistosos que ha confirmat el Girona seran contra l’Espanyol el 27 de juliol a Torremirona (11h), contra el Tolosa el 31 de juliol a Torremirona (11h) i contra el Bournemouth el dissabte 10 d’agost a les 19h al Vitality Stadium de Bournemouth.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)