Girona

El Girona ajorna el trofeu Costa Brava

El trofeu Costa Brava no es disputarà aquest estiu. El Girona ha anunciat que ajorna la 47a edició d’un dels torneigs més antics de Catalunya. “Les diverses obres que s’estan fent a Montilivi per la participació del primer equip a la Champions League i la substitució de la gespa, que s’està duent a terme aquests dies, fa impossible la celebració del 47è. Trofeu Costa Brava, que ha quedat ajornat. Tot i l’atapeït calendari de competició, el Club no descarta trobar una data durant la temporada per intentar organitzar-lo”, explica el club.

El Costa Brava s’havia ajornat el 2020, per culpa de la pandèmia. L’any següent, es va organitzar un partit entre els veterans del Girona i els del Barça per recaptar fons i destinar-ho a la lluita contra l’ELA. El 2022, això sí, es va disputar a Palamós, contra el Bolívar. L’any passat, ja a Montilivi, el convidat va ser el Lazio de Taty Castellanos. També havien passat pel Costa Brava rivals d’entitat com el Tottenham (2018), el Manchester City (2017) i l’Olympique de Marsella (2016).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)