Girona

El Juvenil A del Girona jugarà al Municipal de Vidreres fins al 2026

El Juvenil A del Girona FC ha trobat una nova llar per disputar els seus partits de la Divisió d’Honor Juvenil. El club i l’Ajuntament de Vidreres han arribat a un acord de col·laboració que durarà fins al 30 de juny del 2026, permetent al Juvenil A jugar al Municipal de Vidreres.

Segons informa el Girona FC, aquest estadi compta amb una graderia amb capacitat per a 712 espectadors, així com zones on els aficionats poden seguir els partits drets. A més, el terreny de joc disposa d’una gespa artificial d’última generació, garantint una qualitat òptima per als partits. Les dimensions del camp també han sigut un atractiu pel club gironí.

L’acord ha estat formalitzat aquest matí pel president del Girona FC, Delfí Geli, i l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, qui han signat els documents que oficialitzen la col·laboració entre el club gironí i la localitat selvatana. L’equip dirigit per Sergi Mora competirà al Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil, a més, el Juvenil A participarà aquesta temporada en la UEFA Youth League, la competició juvenil més prestigiosa d’Europa. Això no obstant, encara no està clar on jugarà aquesta competició europea el Juvenil A. De moment, a Vidreres només hi jugarà la lliga i s’hi faran els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)