Girona

Dovbyk, acord tancat

El Girona i l’Atlético de Madrid arriben a un acord per al traspàs del davanter ucraïnès; l’operació es resoldrà arribant als 40 milions entre la xifra de traspàs i variables assequibles

Els gironins farien un gran pas en el límit salarial

El Girona acomiada el seu davanter de referència, Artem Dovbyk, després d’arribar a un acord de traspàs amb l’Atlético de Madrid. La xifra final serà de 40 milions d’euros, resultat d’intenses negociacions sobre les variables, fàcils d’assolir, que seran pagades de manera diferida. El Girona percebrà el 80% de l’operació, ja que el 20% restant correspon al Midtjylland danès. Això significa que el club blanc-i-vermell rebrà un total de 32 milions d’euros, una quantitat que serà de gran ajuda per ampliar el límit salarial de l’equip amb vista a nous fitxatges.

S’espera que l’operació es faci oficial aviat, possiblement entre finals d’aquesta setmana i l’inici de la vinent. Mentrestant, el club ja està treballant per trobar un substitut per al màxim golejador de la primera divisió, una tasca realment complicada. A més, altres operacions en curs per reforçar l’equip s’activaran després de l’adeu de Dovbyk.

Una operació de rècord

L’estiu passat, Dovbyk va fitxar pel Girona per 7,5 milions d’euros. En només una temporada, en la qual ha estat el pitxitxi de la lliga amb 24 gols, l’astre ucraïnès deixarà un bon gruix de diners i contribuirà a ampliar la massa salarial de l’equip.

El Girona haurà de reinvertir aquests diners i trobar un substitut adequat, ja que Dovbyk ha estat essencial, amb 32 participacions en gols. A més, el club també ha perdut altres jugadors importants com Sávio, Couto, Aleix Garcia i Eric Garcia. Aquestes sortides deixen vacants significatives que el club haurà d’omplir per mantenir la competitivitat. Les decisions sobre com substituir aquests talents seran determinants per a les aspiracions del Girona en la temporada 24/25. La directiva ja està treballant intensament en la recerca de nous fitxatges per reforçar l’equip i assegurar que el nivell competitiu no resulti afectat per aquestes sortides. La sortida de l’ucraïnès es convertirà en el traspàs més important de la història del club, bastant per sobre de la sortida d’Aleix per 18 milions més 2 en variables al Bayer Leverkusen. Més capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)