Girona

“Hem de generar nous vincles”

Després d’empatar sense gols contra l’Espanyol el tercer partit de pretemporada com també ho va fer contra l’Olot (1-1) i el Montpeller (3-3), David López, un dels jugadors més veterans de la plantilla del Girona va atendre els mitjans de comunicació per valorar com va la fase de preparació de l’equip. “Ara el més important és acumular minuts, conèixer els nous companys i que els joves sumin experiències. Tenim jugadors que acaben d’arribar de vacances, d’altres que són als Jocs Olímpics i anem fent a poc a poc”, deia l’excapità de l’Espanyol, que encadenarà ja el seu tercer curs com a blanc-i-vermell: “Els que fa més temps que hi som hi ha coses que les tenim assimilades. Estem refrescant-ho tot i el que hem de generar són nous vincles amb els nous companys per jugar de memòria com ho fèiem el curs passat. S’ha de crear a còpia de partits i entrenaments. Míchel és un tècnic exigent i dona importància a estar ben col·locats i els nous han d’assimilar-ho.”

David López també va ser preguntat pel seu company Artem Dovbyk, qui segurament serà el protagonista del serial de l’estiu en clau de mercat. “El veig bé i tranquil. S’entrena amb normalitat dins el que es pot. Són situacions estranyes perquè no saps com acabaran però el més important que sigui un més i estigui tranquil. Si fos per mi que es quedi, ha estat el pitxitxi i ha estat important per a l’equip”, sentenciava el central, que va jugar tot el matx.

LES REACCIONS

Els que fa més temps que hi som hi ha coses que les tenim assimilades. El que hem de generar són vincles amb els nous companys
Veig Dovbyk tranquil tot i que la situació és estranya. Si fos per mi que es quedi al Girona
David López
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)