Girona

Bournemouth, última parada

El Girona tancarà avui la pretemporada enfrontant-se al Bournemouth (a les 18:15h, Esport3), també, com el Newcastle, equip de la Premier League. Els gironins s’hi trobaran un vell conegut com Andoni Iraola, el tècnic encarregat, des del curs passat, de dirigir el conjunt anglès. Iraola ha estat un rival recurrent en els últims anys del Girona, primer amb el Mirandés i després amb el Rayo Vallecano, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a primera a Montilivi remuntant un resultat en contra de l’anada de la final del play-off de la campanya 2021/22, amb Francisco a la banqueta, setmanes abans de fer-se oficial la contractació de Míchel com a tècnic blanc-i-vermell.

A la plantilla del Bournemouth hi destaquen jugadors com Sinisterra, Tavernier, Lewis Cook, Faivre, Semenyo o el jove Dean Huijsen. No hi serà Solanke, que està lligant el seu traspàs al Tottenham, ni un vell conegut de LaLiga com Enes Ünal, lesionat.

VELL CONEGUT

Andoni Iraola, ex del Mirandés i del Rayo, és el tècnic de l’últim partit amistós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)