Girona

Míchel: “L’equip ha tingut la personalitat de jugar la nostra idea”

Després del meritori empat del Girona al Benito Villamarín contra el Betis, Míchel Sánchez va oferir una valoració del partit, destacant la personalitat del seu equip i les àrees on encara cal millorar.

Míchel va començar la seva anàlisi lloant l’actitud del seu equip: “Crec que l’equip ha tingut la personalitat de jugar la nostra idea, tenint en compte que les connexions encara no són del tot competitives. Perdem algunes pilotes complicades al mig del camp, però a la segona meitat hem connectat bé amb els de dins i hem mirat de cara al rival. Les pèrdues són una preocupació, però entre cometes, perquè estic segur que la connexió de costat a costat cada cop hi serà més.”

Els canvis de Misehouy i Almena

En relació amb el rend ment dels joves Misehouy i Almena, que van ser protagonistes en la segona meitat, Míchel va mantenir una postura crítica però constructiva: “Els protagonistes són tots. Són jugadors que tenen coses bones, però encara han de millorar molt. Si ens quedem només en el gol i ja està, no avancem. Encara estan lluny d’estar a l’altura d’un equip professional. Avui hem tret un molt bon punt, però hem de continuar treballant per millorar moltes situacions del joc que analitzem dia a dia.”

Canvi respecte la pretemporada

Pel que fa a la pretemporada i la gestió de la plantilla, Míchel va destacar els reptes que ha afrontat l’equip: “He intentat posar a jugadors de la temporada passada, excepte Bryan i Romeu. Hi ha hagut moltes situacions complicades més enllà del virus. Necessitem construir un equip sòlid, i estem treballant per trobar la millor situació possible.”

Canvis al descans per la millora de l’equip

El tècnic també va reconèixer les dificultats que van tenir per adaptar-se al joc del Betis: “Hem parlat de posar la pilota a dins i de donar l’oportunitat als jugadors de mirar la porteria rival. Estàvem sent massa profunds, el Betis tira la línia molt llarga i ens feia jugar massa lluny. Teníem massa pèrdues de pilota quan estàvem massa nets. Hem intentat jugar de costat a costat, i en aquest sentit hem tingut moltes situacions positives.”

Gazzaniga, i algunes incorporacions

Finalment, Míchel va destacar el paper del porter Gazzaniga, clau per mantenir l’empat: “Ha fet un ’paradón’. Gazzaniga ens ha salvat en un moment crucial. Pel que fa a Misehouy, és un jugador molt intel·ligent que obre molt bé els espais per dins. L’arribada de Miovski també ha estat una gran incorporació, ja que és un jugador que mira el gol i té molta il·lusió.”, va destacar el tècnic madrileny que comença una nova temporada sumant lluny de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)