Girona

Míchel: “No tinc la sensació que surti cap jugador”

L’entrenador del Girona, Míchel, ha compartit les seves impressions en la prèvia del partit de demà al Cívitas Metropolitano contra l’Atlético de Madrid, un duel que es preveu exigent per al seu equip. Míchel ha parlat sobre les baixes, l’estat de la plantilla i els reptes que enfronten davant un dels equips més poderosos d’Europa.

Les baixes i la situació de la plantilla

Míchel ha començat abordant les baixes: “Valery està recuperant-se de la seva malaltia, encara no està per jugar, i la resta tot bé. És veritat que Toni Villa deixarà l’equip i Manu Vallejo també. Són jugadors als quals estem molt agraïts per la seva predisposició, el seu treball i la seva manera de fer.” També ha parlat sobre la situació de Yáser Asprilla, el recent fitxatge del Girona: “No pot jugar encara Asprilla perquè no té fitxa per jugar demà, espero que per dijous estigui.”

Un repte davant un rival poderós

Sobre l’Atlético de Madrid, Míchel ha lloat el treball del seu entrenador, Diego Simeone: “El Cholo ha aconseguit que sigui un dels equips més top del món i d’Europa, ha aconseguit títols i estar a la Champions. Porto molts anys a l’equip i ha estabilitzat el club en un nivell molt alt. Aquest any han fet fitxatges molt top i penso que és un candidat al títol.” Tot i reconèixer la dificultat del partit, ha expressat la seva confiança en el seu equip: “És un partit molt difícil i complicat per a nosaltres, però també tenim il·lusió, motivació i ganes per fer un gran partit. Crec que som capaços de fer-lo i, dins de la dificultat, podem créixer en el partit.”

El rol d’Asprilla i els objectius de l’equip

Referint-se a Yáser Asprilla, Míchel ha destacat les qualitats del jugador: “És un jugador molt jove. Hem fet molt bons fitxatges de jugadors de molta qualitat però hem de fer equip. Té una esquerra increïble, un u per u molt bo. Hem de tenir tranquil·litat amb ell i és un gran fitxatge.”

Sensacions generals de l’equip

Míchel ha fet balanç de l’estat de l’equip i la preparació per als pròxims partits: “Tothom està entrenant molt bé, però hem de continuar perquè els petits detalls marquen la diferència encara més contra aquests rivals. És difícil fer un pronòstic en aquesta situació, perquè no hem jugat encara i això ho marca la competició. Estem preparats per jugar qualsevol partit.” A més, ha remarcat la importància de la mentalitat col·lectiva: “La màxima exigència fa que la mentalitat sigui col·lectiva. Quan estàs en dificultat penses en tu i no en l’equip, i necessito que la solució sigui de l’equip. En aquest sentit crec que hem de millorar, però estic convençut que ho farem perquè tenim talent.”

Fitxatges i el futur de l’equip

Míchel també ha parlat sobre els objectius de la temporada i la importància dels fitxatges: “Necessitem el millor jugador possible. Crec que Quique ja té la resposta a la nostra dificultat o a la nostra exigència. Estic convençut que ell farà el millor per l’equip, i recíprocament. Els fitxatges han de millorar la plantilla, pel futur és molt top. Estem en creixement, i no volíem fer jugadors per un any. Volíem fer jugadors pel creixement del Girona i no només per la Champions.”

El mercat de fitxatges, entrades i sortides

Pel que fa a les possibles sortides, Míchel ha aclarit: “No tinc la sensació que surti cap jugador. Ja he dit que Villa i Vallejo, però penso que ningú més.” Ha afegit que el club podria buscar un extrem: “Segur que Quique pensa en un extrem, és per l’u per u, i si no troba aquest, buscarà un altre lloc com el lateral-extrem.”

Finalment, ha compartit el seu missatge per als nous jugadors, fent referència a Miovski: “Avui en el vídeo i la xerrada abans de l’entrenament he dit que la capacitat d’adaptació és un talent que porta el jugador a dins. No estan aquí per jugar al bàsquet ni al tennis, juguem al futbol. Que agafin la pilota i cap a gol, cap a porteria rival. És el meu missatge cap als nous jugadors. Fàcil i senzill, tothom està preparat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)