Girona

Ilyas Chaira, cedit a l’Oviedo

Girona. El préstec del futbolista ripollenc de 23 anys inclou una opció de compra en cas d’ascens a primera divisió per part del conjunt asturià

El Girona i el Real Oviedo han arribat a un acord per a la cessió d’Ilyas Chaira, que disputarà el curs 2024/25 amb el conjunt asturià. El préstec inclou una opció de compra obligatòria en cas d’ascens a primera divisió. A més, en cas que s’executés, l’entitat blanc-i-vermella es reservaria un percentatge d’una hipotètica futura venda.

El futbolista ripollenc de 23 anys, amb contracte fins al 30 de juny del 2026, ve de completar una temporada més que notable en la seva estrena a segona divisió amb el Mirandés, equip en què també va jugar en qualitat de cedit, disputant 2.882 minuts repartits en 38 jornades (33 com a titular), en què va marcar cinc gols i va repartir quatre assistències.

Després de fer la pretemporada a les ordres de Míchel, el Girona ha considerat que Ilyas no té lloc a la plantilla i ha optat per cedir-lo per cinquena vegada després de passar per l’Eivissa, el Costa Brava, el San Fernando i el conjunt de Miranda de Ebro, on s’ha començat a fer un nom en el futbol professional que li ha permès incorporar-se a un club que ve de quedar-se a les portes de pujar a la màxima categoria en perdre la final del play-off contra l’Espanyol el passat 23 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)