Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
avorrit
No va tenir gens de feina a dins l’àrea i en moltes ocasions va haver de seguir el joc des de la distància. Va estar correcte en el joc aeri, en accions de pilota aturada, i en la segona només va haver de sortir un cop de l’àrea gran.
FRANCÉS (90’)
contundent
Va debutar a primera i ho va fer amb nota. En la primera part va poder tancar molt bé Bryan Zaragoza, més ràpid que ell. En atac es va incorporar bé, i va iniciar l’acció del tercer gol gràcies a una bona passada a l’àrea a Yangel.
DAVID (90’)
imprecís
Míchel el va collar molt des de la banqueta, el central català no va estar fi amb la pilota i no va trobar la rapidesa en la circulació. A mesura que van anar passant els minuts, va estar més sòlid per dins i va tallar bé les poques curses visitants.
BLIND (90’)
termòmetre
Quan té la pilota controlada, l’equip respira i té temps a situar-se. No va haver d’exigir-se tant com al Cívitas sense pilota i va estar molt atent a les poques transicions dels visitants. Va fixar bé Raúl García i va perdre només una pilota.
MIGUEL (90’)
progressiu
En la primera part no va tenir gaire presència en l’àrea rival i defensivament no va tenir gaire feina. En la segona, va fer un pas endavant i va ser clau per estirar l’equip i recuperar a camp rival. Va deixar anar tocs de molta qualitat.
YANGEL (64’)
correctiu
El veneçolà va marcar bé la primera línia de pressió, i va estar a punt de donar el gol a Bryan Gil en una gran recuperació en sortida visitant. En el tercer gol, es va inventar una assistència amb el pit precisa per a Ruiz. Míchel el va canviar.
IvÁN MARTÍN (90’)
ordenat
Va venir molt a rebre i li va costar trepitjar la zona tres. Això no obstant, va estar molt incisiu en la pressió. En la represa, després del canvi de Yangel, va agafar el timó de l’equip amb Romeu al costat. Va córrer i va treballar en la transició.
TSYGANKOV (81’)
complet
Els primers minuts va connectar per la banda esquerra i també per la dreta, on va fer una gran assistència en el primer gol. Amb la cama menys hàbil. En la represa va anotar un gol i va tornar a ser el més participatiu a la zona d’atac.
ABEL RUIZ (74’)
premiat
La seva tasca no va ser fàcil, ja que havia de tenir mobilitat per atraure la defensa. Va tenir una gran ocasió amb el cap que per poc no va anar a dins. En la segona va firmar la tercera diana, un autèntic golàs amb l’empenya dreta.
BRYAN GIL (81’)
incansable
Va tornar a ser una de les sensacions del partit, des d’un inici va agafar responsabilitats amb la pilota i va fer bones centrades per les dues bandes. Va tenir una ocasió clara, però en la segona ocasió va marcar el seu primer gol.
MIOVSKI (64’)
treballador
Es va barallar amb la defensa navarresa en les centrades laterals, i va haver de treballar per traçar la pressió. Sense tenir gaire participació, va fer una semiassistència en el segon gol posant una pilota tensa des de la banda dreta.
Stuani (26’)
‘killer’
Té un imant per a les pilotes a dins l’àrea, en el darrer minut de partit va aprofitar una gran assistència de Van de Beek per marcar el quart.
Romeu (26’)
fixat
La seva tasca va ser la del pivot referencial quan l’equip dominava la sortida amb tres centrals. Va tenir metres per córrer endavant.
Yáser (19’)
Estrenat
Gairebé no va poder participar en el joc, però ja se’l va veure amb idees ofensives.
DONNY (9’)
Assistent
Va interpretar bé l’esquena de la defensa visitant i va donar fet el gol a Cristhian Stuani.
PORTU (9’)
inèdit
No va tocar cap pilota, va rebre molt lluny de l’àrea i en el joc aeri no va poder.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)