Girona

Luis Enrique: “Em considero admirador del Girona de Míchel”

El tècnic del PSG s’ha desfet en elogis cap al conjunt blanc-i-vermell, “un dels equips més divertits de veure a Europa”, en la roda de premsa prèvia al debut de demà al Parc dels Prínceps

L’entrenador asturià del PSG, Luis Enrique Martínez, ha destacat el paper del conjunt de Míchel Sánchez durant la temporada 2023/2024 en la roda de premsa prèvia al partit de demà (21h) al Parc dels Prínceps de París, el de l’estrena dels blanc-i-vermells en la màxima competició continental.

Un convidat inesperat

“Ningú s’esperava veure el Girona disputant la Champions League. Els felicito per la seva classificació. Conec molt bé els seus jugadors. Venen de fer un curs increïble. Van liderar la lliga diverses jornades i van fer un futbol meravellós. Em vaig mirar pràcticament tots els partits i, sens dubte, van ser un dels equips més divertits de veure a Europa. Em considero admirador de Míchel. És un gran entrenador i ho demostra amb la seva manera de dirigir i de transmetre. Crec que debutar en un estadi mític del futbol europeu és un bon premi per a ells”.

Els inicis

“Valoro molt el que ha fet el Girona perquè van tenir paciència amb Míchel tot i passar una època complicada al principi i començar amb dubtes. Ell ha demostrat, amb el seu nivell, com pot fer jugar un equip. Està fent una feina fantàstica i m’agraden els entrenadors joves que són atrevits, que juguen a l’atac, que són verticals, agressius sense pilota i que volen tenir la possessió per generar joc. No crec que canviïn gaires coses, perquè si han arribat fins aquí, ha estat per mèrits propis. Seran ells mateixos i sortiran a gaudir del que s’han guanyat a la gespa”.

Les baixes

“El Girona té moltes baixes importants respecte a l’onze titular de la temporada passada, però no tinc cap dubte que ens disputaran la pilota. És un dels pocs conjunts que pot fer-ho”.

El debut

“Un equip que debuta en una competició com aquesta pot tenir sensació d’inseguretat, o bé tot el contrari i que sigui un rival sense por i valent. El que tinc clar és que jugaran bé a futbol, tot i que espero demà ho facin menys bé que habitualment. Els desitjo el millor per aquest curs, també en la Champions League, menys quan s’enfrontin contra nosaltres”.

El PSG

“Som un equip jove, però no crec que això sigui un desavantatge. Tinc experiència com a tècnic i no els poso sostre als meus jugadors. Ens ha tocat un calendari difícil, però no volem posar cap excusa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)