Girona

“Soc fan de Míchel”

Luis Enrique. Entrenador del PSG.

L’entrenador del PSG, Luis Enrique, es va desfer ahir en elogis cap a Míchel i el Girona en la prèvia del partit d’avui al Parc dels Prínceps (21 h).

“Els felicito per la seva classificació. Venen de fer un curs increïble. Van liderar la lliga diverses jornades i van desplegar un joc meravellós. Em vaig mirar molts dels seus partits. Van ser un dels equips més divertits de veure a Europa. Em considero fan de Míchel. És un gran tècnic. Debutar en un estadi mític del futbol europeu és un premi per a ells. Tinc clar que ens disputaran la pilota. És un dels pocs equips que pot fer-ho.”

L’asturià va assegurar: “Valoro molt el que ha fet el Girona. Tot i començar amb dubtes, van tenir paciència amb Míchel. Està fent una feina fantàstica i m’agraden els entrenadors joves i atrevits que juguen a l’atac. Seran ells mateixos i sortiran a gaudir del que s’han guanyat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)