Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
protagonista
En la primera part no va fer cap aturada de mèrit però en la segona va posar una mà duríssima i brutal a un xut de Dembélé i va refusar amb el peu un xut d’Achraf. Tristament un error seu va costar la derrota de l’equip. Molt cruel.
Arnau (90’)
defensor
Barcola era, juntament amb Dembélé, la pitjor parella de ball però va afrontar-ho amb serenor i amb molt d’esforç i feina fosca. Arnau, a mesura que passaven els minuts, va assecar el contrincant i, més tard, el seu substitut, Doué.
David López (90’)
refet
A la seva edat i amb la seva experiència, ja sap que els errors formen part del futbol i al Parc dels Prínceps, tot i la pressió del rival i el fet de navegar damunt d’una línia fina, va fer un bon partit i va continuar arriscant amb pilota.
Krejci (90’)
excel·lent
Era la seva titularitat i gairebé la presentació davant dels ulls de la majoria de seguidors gironins. Ho va fer molt bé, ràpid al tall, en les cobertures, en el joc aeri i, quan va poder, en la sortida de la pilota i les conduccions.
Miguel (90’)
exigit
Tenia al davant Dembélé i s’hi podia afegir Achraf, dues amenaces que causarien por a qualsevol però no pas al madrileny, que a poc a poc es va envalentir i, fins i tot, va fer diagonals i es va oferir com a home extra a la medul·lar.
O. Romeu (90’)
recuperador
Va fer-se un fart de córrer i de recuperar pilotes per donar oxigen a l’equip i intentar fer circular una esfèrica que costava Déu i ajuda retenir. Va fer de roca, es va mostrar expeditiu quan calia i va aportar experiència i rigor tàctic.
Iván Martín (66’)
Imprecís
Normalment perd poques pilotes però en el primer temps se’n va fer un fart perquè la pressió del PSG el va asfixiar. Sí que va intentar trencar línies amb un parell de bones conduccions però no va ser l’Iván fresc i clar.
Tsygankov (88’)
intermitent
Quan va contactar amb la pilota, que realment va ser poc, va fer un parell de bons controls i combinacions de nivell. Com tota la resta de companys, va haver d’arromangar-se els pantalons i enfangar-se en facetes defensives.
Van de beek (58’)
opac
En defensa acompanyava Stuani en la línia més avançada d’un 4-4-2 i en atac feia de mitjapunta per enllaçar. Va tenir alguna errada vistosa i una relliscada inoportuna quan Miguel li havia filtrat una passada que el deixava sol.
Brian Gil (66’)
actiu
Ja d’entrada va intentar amenaçar Achraf, amb valentia i electricitat. Va haver de multiplicar-se per acompanyar l’atac com va poder i ajudar Miguel en una banda dreta que amb el lateral marroquí i Dembélé era letal.
Stuani (58’)
històric
Potser ho havien parlat, o no, però el de Tala sabia que havia de buidar el tanc de gasolina i donar-ho tot en la pressió. Va tocar poc la pilota i en el 52’ va tenir l’opció de fer mal amb una rematada de cap que va fer intervenir Safonov.
Portu (58’)
davanter
La majoria de minuts els va disputar com a referència de l’atac per ser el primer home en la pressió gràcies al seu sacrifici immens.
Danjuma (58’)
fred
Va participar molt poc en el joc i va acabar, de nou, a l’extrem, on sembla que es desactivi ell sol i no acabi de trobar-se còmode.
asprilla (24’)
perdut
Va sortir al camp fet un flam i va perdre pilotes en zones massa compromeses.
J. Solís (24’)
treballador
La seva missió era donar aire al mig del camp i ajudar un cansat Romeu, que ho va agrair.
Francés (2’)
central
Davant la pressió i la insistència del PSG, va sortir a sumar una peça més a la defensa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)