Girona

Stuani: “Competirem en cada partit, que ningú en dubti”

Protagonista com a titular i capità, Cristhian Stuani valorava després l’estrena històrica del Girona a la Champions. “Són moments molt emocionants perquè veus tot el que has passat per poder gaudir d’aquest moment. Per mi era un dia molt especial, un somni”, explicava el davanter, que lamentava el desenllaç però es mostrava orgullós de l’equip.

“Vull quedar-me amb l’esforç i el treball de l’equip. Sabíem la dificultat del rival i li hem plantat cara. Res a recriminar a ningú”, deia Stuani. La prioritat és la lliga, però el Girona no es pensa prendre la Champions sense ambició: “La mentalitat de l’equip és excel·lent. Som debutants, per nosaltres això és històric, però hem deixat clar que competirem en cada partit i intentarem passar d’eliminatòria, que ningú en dubti. Intentarem seguir millorant en la competició”, avisava el capità.

Després del Barça i el PSG, cap a Mestalla. “Hem de transitar per aquesta nova realitat. Sabíem que arribaria aquest moment. Jugar contra el Barça i el PSG, ara en res el València, és una nova realitat que hem d’afrontar. Crec que l’equip està preparat. Estic orgullós per la manera de competir a París. Ens hem d’habituar a la realitat i competir com avui, que si seguim aquesta línia tindrem alegries amb la Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)