Girona

Míchel: “Estem en la nostra realitat, hem de tenir paciència”

Els partits a l’àrea tècnica de Míchel es viuen amb molta intensitat, i també a la sala de premsa. El tècnic madrileny ha valorat l’empat del seu conjunt davant el Rayo a Montilivi: “El futbol és de gols, i no hem marcat. Hem fet moltes coses bé, sobretot ser capaços d’anul·lar el Rayo i portar-los cap enrere. Només ho ha aconseguit el Barça a Vallecas. Estem en la nostra realitat i hem de tenir paciència. Quan hem arribat a zona tres ens ha faltat determinació i la qualitat en l’últim terç no ha sortit. Tinc la sensació que ho hem fet tot per guanyar; aquest rendiment jo l’aprovo”, ha afirmat.

Sobre les declaracions d’Iñigo Pérez

“Vaig partit a partit. A València estava preocupat perquè no generàvem, però avui sí. En zona tres hem estat molts minuts, però hem tirat poc, tot i que tres ocasions han estat molt clares. El potencial de l’equip és per generar moltes més ocasions, i això és de les poques coses que ens ha faltat. El rendiment ha estat bo.”

Nervis? Igual que l’any passat

“No estic més nerviós que altres vegades, estic igual que el curs passat. Els jugadors ja em coneixen i saben que sempre estic així. Avui era un partit molt important, però com cada partit. Els últims quinze o vint minuts el ritme de joc havia de passar més pels costats. També entenc que, amb el zero a zero, l’equip ha tingut una mica més d’ansietat.”

Sobre el rendiment contra el Rayo

“Contra el Barça vam estar malament, i a París vam fer més coses bé en defensa. Avui m’ha agradat molt més, contra un Rayo que l’altre dia va tenir molta possessió contra l’Atlético. El partit d’avui s’assembla molt al d’Osasuna, però avui no han entrat les ocasions. El Rayo, de mica en mica, ha anat reculant i han hagut de defensar amb els extrems. S’ha de donar molt mèrit al que hem fet.”

Només tres canvis

“Les decisions dels canvis les faig jo. He tret un davanter perquè no tenia la frescor necessària, però a nivell d’estructura estàvem bé, superant el rival i fent-los recular. Ens ha faltat determinació en els duels. Podia haver fet entrar un altre punta, però hauríem perdut joc. Necessitàvem ser capaços de posar pilotes per dins, i Gabri i Danjuma són molt bons en això. No penso tant en el nombre de canvis que faig, sinó en la situació del partit.”

Misehouy comença a tenir més minuts

“Ell sap que amb la pilota té bon u contra u, té xut i definició. Està en el procés d’entendre tot el que implica el futbol professional, i només té 19 anys. Tenim molta confiança en ell.”

Iván Martín és el jugador que mou més l’equip?

“Tant Iván com Yangel porten temps amb nosaltres i estan més connectats. Ens donen velocitat. Tinc plena confiança en Solís, Van de Beek i Romeu, però necessito temps per veure bé l’estructura i ajustar coses. Vull guanyar en alguns aspectes, però sense perdre’n d’altres. Ara mateix, aquesta parella (Iván i Yangel) són capaços de moure’s sense que hi hagi ningú fix al mig del camp.”

Asprilla està preparat pel que vols?

“Quan li vam donar el ’10’ a un jugador jove i amb talent, crec que ens vam equivocar. Aquest número te l’has de guanyar. Potser això li ha costat entendre el que necessitem d’ell. El ’10’ era de James, i aquí li vam regalar. Pot jugar per dins o per fora, però no és com Savinho a l’extrem. Hem de connectar més amb ell, però estic molt content pel pas endavant que ha fet.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)