Girona

“El futbol és de gols i no hem marcat”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic madrileny va valorar l’empat d’una manera positiva: “El futbol és de gols i no hem marcat. Hem fet moltes coses bé, sobretot ser capaços d’anul·lar el Rayo i portar-los cap enrere. Només ho ha aconseguit el Barça a Vallecas. Estem en la nostra realitat i hem de tenir paciència.”

A la sala de premsa també li van demanar pel seu estat d’ànim a la zona tècnica: “No estic més nerviós que altres vegades, estic igual que el curs passat. Els jugadors ja em coneixen i saben que sempre estic així. Avui era un partit molt important, però com cada partit. També entenc que, amb el zero a zero, l’equip ha tingut una mica més d’ansietat.”

Malgrat els resultats, Míchel veu una progressió clara del seu equip: “Contra el Barça vam estar malament i a París vam fer més coses bé en defensa. Avui m’ha agradat molt més, contra un Rayo que l’altre dia va tenir molta possessió contra l’Atlético. El partit d’avui s’assembla molt al d’Osasuna, però avui no han entrat les ocasions. El Rayo, de mica en mica, ha anat reculant i han hagut de defensar amb els extrems. S’hi ha de donar molt de mèrit.”

El madrileny va raonar per què no va fer totes les substitucions: “He tret un davanter perquè no tenia la frescor necessària, però a nivell d’estructura estàvem bé, superant el rival i fent-los recular. Ens ha faltat determinació en els duels. Podia haver fet entrar un altre punta, però hauríem perdut joc. No penso tant en el nombre de canvis que faig, sinó en la situació del partit.” Míchel va concloure la roda de premsa valorant el dia a dia de Misehouy i també la parella del mig del camp, Yangel i Iván Martín. Això no obstant, també va llançar un missatge d’optimisme i paciència amb la resta de futbolistes.

CONTENT PEL JOC

“Hem d’estar orgullosos per haver fet recular el Rayo, un equip que va endavant”

NOMÉS TRES CANVIS

“No penso en el nombre de canvis que faig, sinó en la situació de cada partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)