Girona

L’1x1 del Girona

per Albert Isern

GAZZANIGA (90’)
reivindicat
Va aturar el primer penal a Berenguer, el segon a Williams, invalidat, i el tercer, repetit, a Ander Herrera. En total, quatre aturades des dels onze metres en quatre dies per tancar, de moment, el debat a la porteria.
IVÁN MARTÍN (90’)
brúixola
En defensa, va estar exigit a l’hora d’intentar aturar les transicions de l’Athletic i va recuperar diverses pilotes. Amb la possessió, va moure l’equip i va buscar la passada vertical sempre que va poder.
ARNAU (90’)
REFET
Va cometre un penal sobre Berenguer, però va estar precís en la passada i es va refer amb set recuperacions i una acció en què va arribar fins a línia de fons abans de posar una pilota a l’àrea ben perillosa.
VAN DE BEEK (90’)
ALLIBERAT
Se li ha de valorar la millora física després d’encadenar tres partits sense baixar dels 76’. Despenjat del doble pivot, va aportar profunditat en caure a banda dreta i va completar un partit més que digne.
DAVID LÓPEZ (90’)
SÒLID
A més de completar una bona actuació defensiva, va avançar la posició en la sortida de pilota, actuant com a lliure, i va enviar diagonals llargues de manera insistent per buscar Danjuma i Bryan Gil.
ASPRILLA (90’)
GOLEJADOR
El colombià es va estrenar com a golejador amb una centrada que es va anar enverinant, i va deixar pinzellades de qualitat en el seu millor partit del curs. A més, Vivian va evitar el seu doblet sobre la línia.
KREJCÍ (90’)
PROVIDENCIAL
No va poder aturar Sancet en l’acció de l’1-1, però el txec, potent en el joc aeri, va ser guanyador de duels (7/10) i va provocar de manera providencial el penal que va donar el triomf en l’afegit.
DANJUMA (59’)
PASSIU
Tot i que va tenir l’ocasió més clara dels gironins en la primera part en una combinació amb Miguel, Míchel el va substituir per Bryan Gil després de cometre un penal sobre Iñaki Williams.
MIGUEL (90’)
CREATIU
A més de gaudir de llibertat de moviments, va exhibir capacitat d’associació, com va demostrar en una paret amb Danjuma. La seva finta en l’acció de l’1-0 va descol·locar Padilla, a qui va provar cap al tram final.
ABEL RUIZ (90’)
APAGAT
La contribució de Stuani, més enllà del penal, va evidenciar el contrast entre l’uruguaià i la resta de davanters de l’equip. El valencià va filtrar una gran passada per a Danjuma, però no va fer ni una sola rematada.
YANGEL (90’)
PULMÓ
El seu físic privilegiat li va permetre fer-se un tip de robar pilotes. Ho va provar des de lluny i va estar ben a prop de fer gol en una rematada de cap, però Padilla va respondre amb una mà ben meritòria.
BRYAN GIL (31’)
FRESCOR
Va intervenir en la darrera mitja hora i, tot i aportar profunditat, li va faltar tenir un punt més de desequilibri en l’un contra un.
STUANI (9’)
SALVADOR
Segons després d’entrar, va estar a punt de marcar amb una rematada de cap, i va ser el salvador en transformar el penal.
FRANCÉS (1’)
RELLEU
Míchel va optar perquè Arnau repetís titularitat, i el defensa aragonès va entrar en el temps afegit per esgarrapar alguns segons.
MISEHOUY (9’)
AIRE
Va substituir Iván Martín amb l’1-1 al marcador, fet que va fer endarrerir Van de Beek, i només va tenir temps de servir un córner.
jUANPE (1’)
DEFENSIU
El central canari va ingressar al terreny de joc en el lloc d’Asprilla de manera testimonial després del gol de penal de Stuani.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)