Girona

Jhon Solís, quatre setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral

El Girona està de pega i ha anunciat que un altre dels seus jugadors estarà diverses setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral. Es tracta de Jhon Solís, que havia de ser una peça important al mig del camp amb la baixa d’Oriol Romeu i la càrrega de minuts a les cames de Yangel Herrera –ve de jugar els dos partits complets amb la selecció de Veneçuela– i que haurà d’estar allunyat, com a mínim, quatre setmanes dels terrenys de joc per culpa d’una lesió al bíceps femoral.

Jhon Solís ha participat en sis partits de lliga i ha acumula 286 minuts de joc. El club va apostar per ell la campanya passada pagant 6 milions a l’Atlético Nacional de Medellín. Després d’una temporada d’adaptació amb un paper molt secundari i una lesió en el tram final, aquesta campanya havia de permetre a Solís fer un pas endavant –la direcció esportiva no va fitxar ningú més al mig del camp per donar-li l’alternativa–, però aquesta lesió el torna a frenar en sec en les seves aspiracions d’entrar en els plans de Míchel Sánchez.

Solís es perdrà els duels contra la Real Sociedad, l’Slovan Bratislava, Las Palmas, el Leganés, el PSV i el Getafe, per tant, no tornarà fins després de la propera aturada per seleccions del cap de setmana del 16 i 17 de novembre, pel partit contra l’Espanyol a Montilivi del cap de setmana del 23 i 24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)