Girona

Vladimir Weiss: “Sabem les qualitats del Girona, però els intentarem sorprendre”

El tècnic de l’Slovan Bratislava ha analitzat el partit de demà contra el Girona

El Girona rep demà l’Slovan Bratislava en la tercera jornada de la Champions, en què els blanc-i-vermells estan pràcticament obligats a guanyar si volen mantenir totes les opcions de classificar-se per la propera fase, l’eliminatòria prèvia als vuitens de final. El tècnic del conjunt eslovac, Vladimir Weiss, ha analitzat aquesta tarda el partit de demà.

El Girona

“Crec que nosaltres també som un equip humil. Míchel és un entrenador molt racional. Van tenir una temporada fantàstica en què van impressionar a tot Europa. Ser tercers a la lliga espanyola és un miracle veient els equips als que s’havien d’enfrontar. Fan un joc ofensiu i modern. Per nosaltres cada partit de la Champions és un gran esdeveniment i l’hem de disfrutar. Tenim un pla de partit estructurat i organitzat. Hem de marcar un gol per aconseguir alguna cosa. Ells generen moltes ocasions. La seva amenaça principal és que obren molt el camp, busquen espais i són forts en l’un contra un i en les centrades. Sabem quines són les seves qualitats i els intentarem sorprendre.”

L’estat físic

“Tots els jugadors necessiten descansar en la lliga. Hem de fer rotacions. Tenim jugadors internacionals que també juguen amb la selecció i hi ha una sobrecàrrega de partits. Per nosaltres i pel Girona. Tots patim lesions. Ells en tenen, però nosaltres també com Mak, Kucka i Medvedev.”

L’ambient a Montilivi

“Venim de l’ambient al Celtic Park que és incomparable, però estic segur que l’ambient serà fantàstic encara que l’aforament sigui més reduït. Segur que estarà ple. Tinc molta il·lusió. Estic segur que els aficionats del Girona tenen moltes expectatives i espero que puguem demostrar les nostres amenaces. Hem de defensar molt bé.”

Similitud al City

“No podem comparar res ni aprendre d’aquell partit, perquè el Girona té un estil propi. Si juguem contra un rival que és millor o té més qualitat, els hem de frenar d’alguna manera. Sabem què hem de fer demà. El City només es pot comparar al Bayern o al Madrid, però tot pot passar demà. El Girona forma part del grup City, per tant hi ha una connexió directa. No és una còpia directa, però sí que hi ha similituds. Té un estil propi i, malgrat les lesions, tenen jugadors que els poden substituir.”

“Han perdut jugadors com Dovbyk i Savinho, jugadors de classe mundial que han marxat al Manchester City o la Roma. Això et diu la qualitat. Però també han fitxat jugadors molt interessants pagant molts diners. Tenen un gran cos tècnic i direcció esportiva. Serà un partit difícil, però donarem tot el que tinguem. Tenim molta pressió, però intentarem atacar. Això és la Champions. Tots han de donar el màxim.”

Les baixes del Girona

“Tsygankov que està lesionat és un excel·lent jugador. Quan un equip té deu baixes és evident que ha de recórrer al filial. És una desavantatge, però no crec que influeixi al seu rendiment. Nosaltres hem de mostrar la nostra determinació, disciplina i ser valents. Els nostres atacants demà han de fer certes coses que a vegades no es permeten fer, però si ho fem tindrem oportunitats.”

El Girona a la Champions

“El Girona disputa partits de molt nivell cada setmana en la lliga, per tant és un partit com qualsevol altre. Per ells és com un dia de celebració, com per nosaltres. Per nivell, però, tenen molta experiència amb la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)